Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (5.66 secunde)
Un alt reprezentant al conservatorilor, deputatul Ioana Iova Popescu, apreciaza ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, "il slujeste" pe Traian Basescu si "desfasoara o actiune deplorabila de murdarire a ministrilor Cabinetului Tariceanu".
Valean Adina Ioana - 39 ani. Profesia: Matematician 27. Busoi Cristian - 29 ani. Profesia: Medic 28. Manescu Ramona Nicole - 35 ani.
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Carmen Ioana Stefan - mecanic; 15. Ion Sapartoc - pensionar - ofiter MApN; 16. Valentin Liviu David - pensionar - ofiter;
"Probabil ca Basescu s-a dus sa discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD, blat care se vede in toate aranjamentele pe care le fac in tara, prin Mures, prin Satu Mare, unde au candidati comuni, prin Maramures unde sustin candidati comuni, sau prin Vrancea pe unde Ioana Basescu se intalneste cu Oprisan prin restaurante ca sa negocieze sustinerea acestuia de catre PDL", a afirmat Bogdan Olteanu.
Printre cele cateva sute de persoane care au sosit, rand pe rand, la eveniment, s-au numarat premierul Tariceanu impreuna cu sotia sa, Ioana, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si sotia, Dinu Patriciu impreuna cu sotia, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Dan Voiculescu, Bogdan Olteanu si sotia, dar si Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, episcopul vicar patriarhal Vincentiu Ploiesteanu si Bartolomeu Valeriu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului.
In plangerea adresata Curtii de Apel Bucuresti, Costel Ioana si Jozef Kovacs, detinuti in Penitenciarul Bucuresti - Jilava, ii cheama in judecata pe deputatul Nati Meir si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, pentru incalcarea dispozitiilor articolului 1, alineatul 1 din Legea 554/2004 privind "nesolutionarea in termen de 30 de zile, maximum 45 de zile a unor cereri".
Cei cinci judecatori sunt Iulian Dragomir, judecator la Sectia Penala, Stefan Ciontu si Ioana Dragomir, ambii de la Sectia Comerciala, Magdalena Carmen Frumuselu, judecator pe rolul Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal, si Raluca Moglan, de la Sectia Civila si de Proprietate Intelectuala.
Presedintele BEC este judecatorul Stefan Ciontu, iar loctiitorul acestuia este judecatorul Iulian Ilie Dragomir. Ceilalti trei judecatori membri ai BEC sunt Raluca Moglan, Ioana Dragomir si Carmen Magdalena Frumuselu.
Contributiile vor fi evaluate de un juriu compus din Adina Valean (ALDE), Ioana Avadani (CJI) si Iulian Comanescu.Detalii cu privire la participare pot fi gasite in regulamentul concursului, ce poate fi accesat la www.eurospeak.ro/wiki/index.php/Regulament_Youth_Press_Project.Youth Press Project este un program care nu se rezuma doar la tinerele din Romania.
De asemenea, premierul Emil Boc va mai avea o discutie cu ministrul Afacerilor Externe, luni sau marti, pe tema situatiei consulului Romaniei la Milano, Tiberiu Dinu, urmand ca Executivul sa faca marti precizari, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.
E greu pentru ea, saraca, sa invete pe dinafara niste lucruri pe care le spune papagaleste", a declarat Norica Nicolai, ce mentioneaza, in mod ironic, faptul ca o parte din costurile campaniei Elenei Basescu sunt suportate de sora ei, Ioana.
Memorandumul a fost trimis in aceasta seara presedintelui Romaniei, spre aprobare", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei Executivului in care a fost aprobata noua forma a memorandumului.
000 lei, a declarat Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului. In cadrul sedintei de Guvern de sambata 29 august a.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ieri ca sanctiunile aplicate pentru nerespectarea normelor legislative privind transportul de persoane de catre operatorii rutieri au fost inasprite, unele amenzi fiind dublate sau chiar triplate.
Poate ca avem de-aface cu o Ioana d’Arc contemporana, numai ca aceasta tine stindardul ridicat in online. Alexandra Svet, 30 de ani, detine compania Phoenix Relocation.
"Un amendament se refera la ponderea in PIB a cheltuielilor din sectorul bugetar, care se va reduce pana in 2015 la 7% si nu la 6% cum a fost in varianta initiala", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei de duminica a Executivului.
Fiica mea Ioana are o casa de 800.000 de euro. Doar cei care muncesc cinstit fac imprumut pe 30 de ani ca sa-si cumpere o garsoniera de 40.000 de euro.
El a dezvaluit ca printre generalii care urmeaza sa fie arestati se numara Gheorghe Carp, Ionel Marin, Marin Ioana, Dumitru Iliescu, Raul Buliga, Mircea Chelaru, Mirel Dohotaru, Gheorghe Fieru si Dumitru Polivanov.
google-analytics.com