Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (3.04 secunde)
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Ce nu stiati despre Ioana Petrescu, noul ministru al Finantelor Publice Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, este una dintre enigmele Guvernului Ponta III.
al binecunoscutei interprete Ioana Sandu.
Ioana Petrescu, consiliera lui Victor Ponta pe combaterea evaziunii, a fost nominalizata de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Daniel Chitoiu. In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard.
Ioana Doaga, atleta legitimata la CS Universitatea Craiova, mai are de asteptat patru ani pentru a merge la Jocurile Olimpice. ... Ioana a castigat fara probleme proba de 1.500 m din cadrul Campionatului National de seniori desfasurat la Bucuresti.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana. ... Pe Ioana am indragit-o de la prima ei piesa, dar niciodata nu am crezut ca voi avea onoarea sa lucram impreuna.
Ioana a realizat un nou record personal la 1.500 m, care ii asigura participarea la Campionatul Mondial de luna viitoare. ... Ioana Doaga, atleta legitimata la CS Universitatea Craiova, confirma parcursul bun de la cele doua grand-prix-uri de sala de la Bucuresti.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Fata presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, s-a dus la Havana, in Cuba, pentru a participa la Festivalul trabucelor.
A fost imortalizat cel mai frumos moment intre Ioana Dichiseanu si fetita ei. ... Ioana este fiica actorului Ion Dichiseanu si a cantaretei Simona Florescu.
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
Ioana Pop, secretarul general al Organizatiei Centrale a TSD, precum si vicepresedintii TSD, Gabriel Petrea si Razvan Cretan. ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop:
Ioana Basescu, intermediarul lui Traian Basescu. Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara". ... Deocamdata, Ioana Basescu a refuzat sa comenteze subiectul.
Puterea informeaza ca fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara". ... Ca, dupa atatia ani, doamna Ioana Basescu are, brusc, revelatii politice? ... Partidele se inregistreaza la tribunal, deocamdata nu stim clar ce intentioneaza Ioana Basescu.
Studenta in primul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) din Banie, Ioana Doaga, de la CS Universitatea Craiova, a realizat la Bacau un nou record al probei de 1.500 de metri.
Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau.
Ea e Ioana, sotia lui Tamas. ... Fost model, Ioana merge de 3 ori la sala pe care a deschis-o in Brasov, orasul natal al ei si al lui Tamas. ... Cred ca Gabi e mandru, spune Ioana.
Ioana invata la Colegiul de arte plastice Alexandru Plamadeala din Chisinau, la specialitatea ceramica. La cei 19 ani ai sai, Ioana cucereste nu doar prin aspectul sau fizic, dovada fiind numeroasele photoshooting-uri la care participa in calitate de model, dar si prin talent.
DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din țara.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
google-analytics.com