Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (3.08 secunde)
Potrivit legislatiei în vigoare, în cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba nu poate depasi cinci zile lucratoare, iar în cel al absolventilor de institutii de învatamânt, sase luni.În perioada de proba, salariatul se bucura de toate drepturileCu toate ca exista si cazuri, confirmate, de altfel, de craiovenii intervievati, în care angajatorii le lasa angajatilor impresia ca perioada de proba trebuie sa fie neplatita, acest lucru este ilegal.
Potrivit legislatiei în vigoare, în cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba nu poate depasi cinci zile lucratoare, iar în cel al absolventilor de institutii de învatamânt, sase luni.În perioada de proba, salariatul se bucura de toate drepturileCu toate ca exista si cazuri, confirmate, de altfel, de craiovenii intervievati, în care angajatorii le lasa angajatilor impresia ca perioada de proba trebuie sa fie neplatita, acest lucru este ilegal.
Decanul a mai precizat ca din acest an se va schimba putin planul de invatamant. ... De asemenea, institutia detine spatii moderne de invatamant, asigurand atat conditii de confort pentru procesul de invatare cat si conditii tehnice la cele mai inalte standarde europene.
De exemplu, pentru invatamant au fost alocate sume reprezentand 6% din PIB, cu 27% mai mult fata de acest an, iar pentru cercetare-dezvoltare au fost prevazute fonduri de 0,7% din PIB, cu 41,6% mai mult fata de 2007.
Guvernul a decis miercuri ca salariul mediu al celor 1,39 milioane de angajati din sectorul bugetar sa creasca in acest an cu 9,58%, in una sau doua etape, in lunile aprilie si octombrie, cu majorari mai mari pentru angajatii din invatamant, sanatate si functionarii publici.
Acestea au vizat personalul din Agentia Nationala pentru Locuinte, cel militar din institutiile publice de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, functionarii publici, controlorii financiari din cadrul Curtii de Conturi, personalul din învatamânt, cel care îsi desfasoara activitatea în sistemul sanitar-veterinar si cel contractual din unitatile sanitare publice.Potrivit ordonantelor adoptate de Senat, salariile personalului din sitemul sanitar-veterinar se vor majora cu 4,5% de la 1 aprilie, comparativ cu nivelul înregistrat la 31 martie, si cu 5,5%, începând cu 1 octombrie, fata de cel din luna septembrie.
Aceasta evolutie a fost determinata de aplicarea ordonantelor de Guvern privind cresterile salariale din anul 2008 pentru functionarii publici, personalul din invatamant si personalul contractual din unitatile sanitare publice din sectorul sanitar, precum si acordarii de prime (inclusiv a primelor de Paste) si a unei productii mai mari.
Pe platoul din incinta Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta a avut loc ieri festivitatea de absolvire pentru promotia 2008 a acestei prestigioase institutii de invatamant superior militar, precum si pentru absolventii din acest an ai Scolii de Maistri a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu".
Aproximativ 40 milioane lei au fost alocate din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile in sistemul de invatamant preuniversitar, banii fiind directionati catre unitati scolare din 21 de judete si municipiul Bucuresti.
Adrian Gorun, rectorul UCB, a spus ca baza materiala este degradata si ca institutia de invatamant superior va incerca sa acceseze fonduri europene pentru modernizarea spatiilor si cresterea randamentului terenurilor: ... Potrivit conducerii de invatamant superior, terenurile vor fi cultivate in continuare si productia agricola nu va inceta.
Mai multe institutii de invatamant din Targu Jiu si Sala Sporturilor din municipiu vor beneficia in cateva luni de panouri solare.
"Cerem Guvernului dreptul la viata, dreptul la munca, la un invatamant competitiv si la sanatate", a zis Ion Popescu.
In acelasi timp, pentru absolventi ai institutiilor de invatamant care primesc ajutor de somaj, indemnizatia va reprezenta 50% din valoarea indicatorului social de referinta si nu jumatate din salariul minim, ca in prezent.
Conform proiectului de buget aferent anului in curs, defalcat pe capitole mari, 237,55 milioane lei urmeaza ss fie directionati pentru sustinerea sistemului de invatamant, si 50.000 de lei pentru sistemul sanitar.
invatamant, protectie sociala, agricultura, transporturi, dar si cele "impuse, prin secretarii de stat", in domeniul sanatatii sau mediului. ... motivele reale care au condus la "disponibilizarile haotice" din diferitele sectoare bugetare - administratie, interne, invatamant, sanatate, transporturi etc.;
Desi are numeroase studii in televiziune, invatamant, diplomatie, numeroase tiluri de frumusete, spune ca permanent trebuie sa inveti, pentru ca niciodata nu este tarziu sa-ti imbogatesti cultura, trebuie sa studiezi cu adevarat si despre alte popoare!
- Studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
Este bine stiut ca, educatia fizica desfasurata atat la nivel de invatamant primar cat si la nivel de invatamant gimnazial, liceal sau chiar universitar indeplineste un rol deosebit in procesul de formare si dezvoltare a personalitatii copilului.
Dosarele trebuie depuse la unitatea de invatamant unde invata beneficiarul, pana la data de 21 aprilie 2016. ... Cererile pentru inscriere in program trebuie depuse la institutia de invatamant unde este inscris elevul.
Acesta este dedicat institutiilor de invatamant sau poate fi utilizat de o persoana care foloseste laptop-ul foarte rar si are nevoie de un soft rapid.
google-analytics.com