Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (2.76 secunde)
Dupa doua ore de dezbateri in contradictoriu, senatorii au decis ieri ca Legea educatiei sa fie retrimisa la Comisia de invatamant, comisia primind termen 30 de zile pentru adoptarea unui nou raport.
Voi continua actiunea de adunare a semnaturilor pana cand acest proiect va fi retras din Parlament", a declarat Mihaela Popa, vicepresedintele PDL, membru al Comisiei pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Senatul Romaniei Deputatii au respins proiectul de lege care prevede posibilitatea intrarii la facultate fara diploma de Bacalaureat prin adoptarea raportului de respingere al Comisiei de Invatamant cu 170 de voturi pentru, 5 impotriva si 2 abtineri.
17 de pe langa Scoala nr.19 a primit si ea inca 400.000 de lei, deci un total de 500.000 de lei pentru construirea unui grup sanitar pentru prescolarii acestei unitati de invatamant.
in toate judetele toate inspectoratele de invatamant, in majoritatea judetelor directiile silvice - padurari, in toate judetele fara exceptie postasii, directiile judetene de posta, in destul de multe judete politia.
Conductele care treceau pe langa gardul unitatii de invatamant apartin firmei Conpet Ploiesti, care a fost alertata si care si-a trimis reprezentanti in zona pentru a interveni in vederea sesizarii eventualelor defectiuni ale sistemului.
De asemenea, negocierile de salarii din invatamant, din activitatea de comert, transporturi pe apa, activitatile anexe si auxiliare de transport au dus la majorarea mediei castigurilor salariale in luna octombrie.
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant.
Capitolele cultura, agricultura si invatamant, ignorate de straini La capitolul opus se afla cultura si sportul, agricultura si silvicultura, invatamantul si piscicultura, unde valoarea investitiilor straine a fost redusa pe 2005.
In baza acestui program, 25 de studenti sunt sustinuti cu burse timp de trei luni sa faca practica in cadrul unor institutii de invatamant superior sau companii in Spania, Irlanda, Italia sau Anglia.
Saptamana ecologica Dolj 2006 va fi marcata de o serie de evenimente in care s-au implicat, pe langa reprezentantii ARPM Craiova si APM Dolj, Fundatia Actiunea Ecologica Romana (AER) si o serie de unitati de invatamant (licee si gradinite).
Bani pentru consolidarea scolilor Din cele 1,2 miliarde de lei acordate de la bugetul de stat Ministerului Educatiei, peste 23%, adica 285 de milioane de lei, se vor cheltui pentru investitii, consolidari, reabilitari si reparatii capitale ale imobilelor din sistemul de invatamant superior.
La capitolul educatie, de exemplu, trebuie prezentate formele de invatamant absolvite si rezultatele obtinute, notand denumirea unitatii de invatamant (universitate / liceu / scoala), anul absolvirii, specializarea si anumite observatii (de exemplu:
De asemenea, autoritatile locale din orasul val-cean Horezu au primit peste 1,1 milioane de lei pentru reabilitarea spitalului si a unor unitati de invatamant din localitate.
Cu toate ca solicita masuri de stimulare pentru incadrarea in munca a absolventilor de invatamant sau a persoanelor defavorizate, aproape jumatate din numarul angajatorilor "uita" sa-si ia banii cuveniti de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca.
La finele anului 2006, cei trei presedinti ai comisiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Mangalia, Urbanism - Juridic, Comert si Turism, Sociala si Economica, Invatamant si Sanatate si-au prezentat rapoartele de activitate colegilor din Consiliul Local.
Recunoasterea nivelului de calificare nu este posibila daca in sistemul de invatamant nu exista pregatire comparabila cu cea solicitata pentru recunoastere.
La randul ei, finantarea cheltuielilor de personal din institutiile de invatamant de stat ale comunelor, oraselor si municipiilor din judetul Constanta beneficiaza in acest an de suma totala de 216.145.000 lei, a aratat seful Fiscului constantean.
Cei care vor sa-si pastreze posturile de directori la unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Dolj trebuie sa dea dovada ca sunt in stare sa acceseze fonduri europene.
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj se declara multumita de modul in care directorii unitatilor de invatamant au raspuns acestui prim exercitiu de proiecte pentru accesarea fondurilor structurale.
Reprezentantii Guvernului Romaniei au semnat, la sfarsitul lunii martie a.c., hotararea privind repartizarea banilor din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, pentru finantarea unor lucrari de consolidare si reabilitare a unitatilor de invatamant.
google-analytics.com