Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (2.96 secunde)
Decizia de majorare a salariilor in invatamant nu este atat de periculoasa incat sa atraga scaderea perspectivei de rating a Romaniei, iar datoria publica a tarii este "destul de redusa" si costul finantarii este "suportabil", a declarat, pentru NewsIn, analistul Moody's Kenneth Orchard.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... 315.688 Invatamant universitar 7. ... 305.090 Invatamant universitar 9.
De asemenea, printre cele mai importante teme discutate a fost si promovarea unor noi programe de învatamânt si cercetare, cum ar fi:
Sistemul de invatamant romanesc, incotro? ... In toate celelalte state membre UE, in planurile cadru de invatamant, sunt prevazute intre 2 si 4 ore de istorie pe saptamana, in Franta se ajunge pana la 5 ore.
Doar 6.141 primesc indemnizatie, dintre care 1.091 provin din randurile absolventilor unei forme de invatamant. ... Mii de absolventi ai unei forme de invatamant cer anual ajutor de somaj de la stat pentru ca nu isi gasesc un loc de munca.
Legea Internshipului, in viziunea Uniunii Studentilor din Romania, ar trebui sa creeze o punte de comunicare intre mediul universitar si institutiile private si sa reglementeze derularea internshipurilor de o maniera care sa se vadeasca avantajoasa atat pentru student, cat si pentru angajator sau institutiile de invatamant superior.
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata " Ce legitimitate are Klaus Werner Iohannis sa ofere altora lectii despre sistemul de invatamant?", pe care o puteti citi in continuare. ... Asadar, ce legitimitate are Klaus Werner Iohannis sa ofere altora lectii despre sistemul de invatamant?
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
O alta declaratie a d-lui premier interimar din data de 8 noiembrie mentiona ca anumiti responsabilii din educatie au incercat sa il convinga ca 9.000 de cladiri din unitati de invatamant nu au nevoie de aviz PSI.
Actul educational oferit in sistemul de invatamant, fie ca vorbim de mediul public sau de cel privat, poate fi acompaniat in mod deosebit de util prin implicarea parintilor.
Desigur, aceleasi nevoi le are si sistemul de invatamant, in mainile carora ne punem viitorul copiilor si al societatii noastre.
Din pacate, unele evenimente recente aduc la iveala anumite probleme in ceea ce priveste autorizarea si acreditarea unitatilor de invatamant preuniversitar. ... Conform ARACIP, acreditarea unei gradinite se face prin raportarea la standardele specifice, instrumente care masoara capacitatea unei unitati de invatamant de a functiona in parametri obligatorii.
Chiar daca era invechit si supercentralizat, acest invatamant national era apreciat si accesat de catre tineri de pe toate meridianele lumii.
Statisticile recente privind sistemul de educatie din Romania ne situeaza mult sub media europeana in ceea ce priveste numarul de absolventi ai ciclului de invatamant superior, o scadere dramatica a numarului de studenti inmatriculati inregistrandu-se de la un an la altul.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. ... Colegiul cuprindea prin 1831 treptele de umanioare (gimnaziu) (patru ani), de invataturi complementare (3 ani) si de cursuri speciale (invatamant superior, 3 ani).
...tu te-ntreaba si socoate… De pilda, astazi ne putem pune aceasta intrebare relativ la invatamant.
Haosul care domina lumea romaneasca nu putea exclude nici sistemul de invatamant. ... Guvernantii se lauda ca anul acesta au alocat 5% din PIB pentru invatamant si mai ales pentru infrastructura.
De cate ori are loc cate un masacru in institutiile de invatamant, anchetatorii dau vina pe jocurile pe calculator care influenteaza mintea adolescentilor, pe filmele violente, muzica prea moderna sau teribilismul care ii face capabili de lucruri reprobabile din dorinta de a iesi in evidenta.
google-analytics.com