Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (8.31 secunde)
Anghel Stanciu (PSD) a precizat ca acceptarea acestui amendament reprezinta un pas inainte pentru ca la rectificarea bugetara sa se acorde 6% din PIB pentru invatamant.
Consilierul pe probleme economice, Neculai Grigoras, si consilierul responsabil de invatamant, Constantin Busoi, detin calitatea de consilier personal gratie unui contract valabil pana la 31 decembrie 2006.
In prima zi de scoala, prezent la deschiderea noului an de invatamant la Scoala 1, cu clasele I-VIII, din localitatea Mogosoaia, premierul Tariceanu a vorbit despre majorarile salariale in invatamant.
Presedintele Traian Basescu a denuntat luni la Iasi sistemul actual de plati practicat in invatamant, in special in universitati, pentru promovarea unor examene si a spus ca scoala ar trebui sa cultive valorile universale ca "verticalitatea si onestitatea", si nu "mita, furtul si minciuna".
Acesta face parte din comisia numarul patru din cadrul Consiliului Judetului care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si agrement.
Raportul de respingere, dat de Comisia de invatamant din Senat, a proiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului a fost adoptat de plenul Senatului cu 44 de voturi "pentru", 14 voturi "impotriva" si 2 abtineri.
Comisia pentru invatamant din Senat a adoptat marti, cu unanimitate de voturi, un raport de respingere a Ordonantei de Urgenta a Guvernului care amana majorarile salariale din invatamant.
Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Cheltuielile de personal din invatamant au fost stabilite dupa rectificarea bugetara la 13,8 miliarde de lei, cu un miliard mai mult decat in 2008, in timp ce totalul cheltuielilor bugetare cu personalul a scazut de la 43,3 la 41,5 miliarde de lei, relateaza Mediafax.In aceste conditii, ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea, sustine ca salariile profesorilor nu vor scadea, chiar daca in prima parte a anului trecut ei nu au beneficiat de majorari salariale.
Dupa multe amenintari de boicotare a tezelor cu subiect unic si, implicit, a anului scolar, liderii celor patru federatii sindicale din invatamant au semnat, ieri, un acord in zece puncte cu Guvernul.
Eu sunt profesor si niciodata nu m-am indepartat de scoala si nu vreau sa legam reforma in invatamant de alegerile prezidentiale", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca reactie la acuzatiile aduse de seful statului, intr-un interviu televizat.
Doi reprezentanti ai PD-L din Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor, Doinita Chircu si Catalin Croitoru au declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca cer primului ministru Emil Boc o ancheta serioasa a ministrului Invatamantului, Ecaterina Andronescu.
Mai putini bani pentru salariile profesorilor Cum Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a comunicat Primariei Craiova diminuarea sumelor defalcate din TVA pe trimestrul IV, municipalitatea reduce la randul ei cu 3,8 milioane de lei suma destinata salariilor cadrelor didactice din unitatile de invatamant craiovene.
Mai putini bani pentru salariile profesorilor Cum Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a comunicat Primariei Craiova diminuarea sumelor defalcate din TVA pe trimestrul IV, municipalitatea reduce la randul ei cu 3,8 milioane de lei suma destinata salariilor cadrelor didactice din unitatile de invatamant craiovene.
"(1) Patrimoniul institutiilor de invatamant superior particulare si confesionale particulare consta din patrimoniul initial al fondatorilor, la care se adauga patrimoniul dobandit ulterior.
"Doamna Ioana Petrescu a detinut gradul de "teaching fellow" la Harvard University, care, in sistemul de invatamant romanesc, ar avea ca si corespondent relativ gradul de asistent indrumator.
comercializarea si expunerea spre vanzare a tigaretelor in incinta unitatilor de invatamant preuniversitar, in locurile de cazare pentru elevi, in curtile acestor imobile, precum si pe trotuarele sau pe aleile de acces in aceste unitati.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Am vrut sa realizam mai mult decât ne oferea sistemul de învatamânt în care eram integrati.
Am vrut sa realizam mai mult decât ne oferea sistemul de învatamânt în care eram integrati.
google-analytics.com