Cautare

3739 de rezultate pentru "interviu edi vasile" (3.41 secunde)
Edi Iordanescu a fost caracterizat de Meme Stoica. ... Managerul general al ros-albastrilor l-a caracterizat pe Edi ca fiind un tehnician serios, foarte organizat si extrem de riguros.
Anghel Iordanescu a vorbit despre obiectivele noului selectioner al Romaniei, fiul sau, Edi Iordanescu. La emisiunea Liga Digi Sport, Anghel Iordanescu a declarat ca Edi este constient ca presiunea este mare.
In ultima perioada s-a vehiculat ca Mihai Teja (43 de ani) este unul dintre antrenorii doriti de Edi Iordanescu (43 de ani) pe postul de secund la echipa nationala a Romaniei.
Romania are prima actiune cu Edi Iordanescu pe banca tehnica la finalul acestei luni, cand sunt programate meciurile amicale cu Grecia, 25 martie, si Israel, 29 martie. Sambata seara, Federatia Romana de Fotbal a anuntat lotul convocat de Edi Iordanescu pentru cele doua meciuri de pregatire.
Edi Iordanescu nu are parte de liniste dupa primele doua partide din LIga Nasiunilor. ... "Edi Iordanescu sa nu vorbeasca ca are o cariera.
Mircea Sandu (70 de ani), presedinte al FRF intre 1990 si 2014, a declarat ca numirea lui Edi Iordanescu in functia de selectioner a fost o greseala.
Gigi Becali le raspunde fanilor revoltati dupa dplecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB: ... FCSB a ramas fara antrenor dupa ce Edi Iordanescu a parasit clubul.
Gigi Becali a citit in fata reporterilor mesajele pe care l-a avut cu Edi Iordanescu. ... Cum sa faci asa ceva Edi?
Nu pot sa va spun acum cum va fi, dar eu am vazut cum a pregatit Edi Iordanescu acest meci si stiu ce vrea sa joace. ... Edi are capacitatea sa pune la punct toate aceste detalii.
Basarab Panduru l-a pus la zid pe Edi Iordanescu si a facut comparatie intre el si Boloni. ... Edi Iordanescu a convocat urmatorii jucatori:
Edi Iordanescu a tinut o conferinta de presa in care a vorbit despre parcursul nationalei cu el selectioner. ... Daca nu vom fi prezenti la European, cu siguranta ca in fata dumneavoastra veti avea pe altcineva", a declarat Edi Iordanescu.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... • V-ati anuntat sustinerea pentru Vasile Blaga.
• 24 feb 2007 - Presedintele moldovean acuza Bucurestiul, intr-un interviu acordat agentiei oficiale de presa Moldpres, de intoleranta fata de "minoritatea etnica a moldovenilor" din Romania, compusa din 10 milioane de persoane.
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. ... Pe 13 iulie, cu o zi inainte de aniversarea Madalinei, compania a difuzat un interviu cu artista.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
google-analytics.com