Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (3.64 secunde)
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. ... Pe 13 iulie, cu o zi inainte de aniversarea Madalinei, compania a difuzat un interviu cu artista.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Daca ar fi sa tinem cont de datele existente la Directia de Finante Galati, ar insemna ca numai 17 cadre didactice dau meditatii elevilor.
 Daca în urma cu patru-cinci ani, impozitul pe venitul global era destul de pagubos pentru finante, în sensul ca, dupa regularizarea impozitelor, se plateau contribuabililor sume de zeci de ori mai mari decât se încasau, de anul trecut, situatia s-a schimbat.
Comisia de buget-finante din Senat a modificat ieri OUG 58/2010, respingand cresterea Taxei pe Valoarea Adaugata de la 19% la 24%. ... Ministrul de finante, Sebastian Vladescu, a declarat, la final, ca nu este de acord cu amendamentele aprobate in Comisia de buget-finante din Senat.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
Probabil pentru a risipi eventualele zvonuri rautacioase, conform carora numirile s-au facut pe criterii politice, prefectul Florin Stancu a declarat ca proaspetii directori ai Garzii Financiare, Liviu Mihai Dumitrascu - director coordonator si Cornel Corcoveanu - director adjunct, si-au castigat functiile in baza unor concursuri de proiecte organizate de minister, proiecte in urma carora celor doi sefi le-au fost evaluate "cunostintele si abilitatile de management".
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Cert este ca sunt director!".
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
Prin urmare, potrivit declaratiilor liderilor de sindicat din cadrul GF si ai functionarilor din Finante, acestia trebuiau sa reinceapa greva generala, la care au promis ca va participa toata suflarea functionarimii.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
google-analytics.com