Cautare

1423 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.45 secunde)
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte. In ianuarie 1990, Radu Mazare si colegul cu care era sa se impuste la Revolutie, Sorin Strutinsky, au pus bazele unui saptamanal studentesc, "Contrast".
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Eram independent si au venit Nastase cu Mitrea la mine sa preiau PSD-ul. ... Eu m-am fugarit cu Iliescu, cu "Mai, animalule!".
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... Depinde cu ce compari. ... "Uite cine vorbeste despre tranzitie - Mazare, care a furat tara, el cu PSD-ul lui cu tot...".Eh, ai vazut?
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Revolutia l-a prins in haina militara, cu mitraliera pe umar si cu 1.000 de cartuse.
Cosmonautul roman Dumitru Prunariu marturiseste intr-un interviu pentru AGERPRES ca nu vrea sa se mai implice in viata politica din Romania si ca prefera ca lumea sa-l iubeasca si nu sa-l injure.
Cum va arata Muzeul Comunismului din Romania Interviu cu Vladimir Tismaneanu, presedintele Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului Acum o saptamana, PDL a anuntat ca se va infiinta Muzeul Comunismului langa Parcul Carol, in Hala Filaret.
Intr-un interviu publicat intr-un cotidian central Mircea Dinescu spune ca liderul PNL traieste intr-o eroare.
INTERVIU: ... Acestia vorbesc, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru dcnews.ro, despre culoarea verde folosita in alegeri, despre brandul PDL sau despre efectele implicarii liderilor de la Bucuresti in campania electorala.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
INTERVIU - Geoana (partea a treia) Reporter: Nici domnul Iliescu nu va place foarte mult, v-a sugerat foarte limpede sa va lasati de politica, cu argumentul ca sub presedintia dumneavoastra PSD a pierdut doua randuri de alegeri.
INTERVIU - Geoana (partea a doua) Reporter: ... Noi am acceptat prea mult ca sub pretextul reducerilor bugetare, al nevoii de a fi mai cumpaniti cu banul public, aceasta ofensiva fenomenala impotriva statului social, transformat brusc in stat asistential.
Voi folosi caricaturile cu Geoana la darts Senatorul Miron Mitrea, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale din Capitala, a cumparat, sambata, la Consiliul National, doua caricaturi cu Mircea Geoana, pe care a spus ca le va folosi pentru a juca darts cand este nervos, informeaza Mediafax.
George Maior, intr-un interviu acordat RL: ... Precizarea apare intr-un interviu acordat Sabinei Fati.
Intr-un interviu exclusiv acordat "Evenimentului zilei", Adrian Nastase este chestionat despre USL si despre alegerile prezidentiale din 2014.
Intr-un interviu in exclusivitate acordat "Evenimentului zilei", el dezvaluie si faptul ca si-a dorit ca Mircea Geoana sa devina presedinte in 2009.
• Astazi i-am spus presedintelui de complet, am ascultat cu atentie felul in care martorii explica organizarea Oficiului pentru Lupta impotriva Spalarii Banilor si am spus: ... Nu am o memorie atat de buna si nici nu mi-o umplu cu toate lucrurile astea.
INTERVIU :
Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
google-analytics.com