Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (5.22 secunde)
Transferul politic al lui Stoica, in urma demisiei din PP-DD anuntate de acesta de la tribuna Senatului, face ca in noua configuratie din Camera Superioara PSD sa aiba 70 de voturi - 64 ale senatorilor PSD si 6 ale unor alesi afiliati grupului - si sa poata atinge, impreuna cu PC (9 voturi) si UDMR (8 voturi), majoritatea - 87 de voturi - pentru sustinerea unor proiecte ale Guvernului, chiar si in cazul in care liberalii ar intentiona sa le blocheze.Singura variabila ar ramane vacantarea functiei lui Antonie Solomon, o hotarare in acest sens fiind deja inclusa pe ordinea de zi a Senatului dupa arestarea acestuia.
- Domnule senator, ati intrat in campania electorala pentru europarlamentare cu un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui Traian Basescu. ... Chiar am uitat cu totii ca Basescu spunea in 2004 ca mizeaza totul pe o carte, Constitutia Romaniei?
Adrian Nastase - primul interviu dupa iesirea din inchisoare: ... Cartea pe care fostul premier o lanseaza azi Fostul premier Adrian Nastase va fi marti seara la TVR pentru primul interviu pe care il acorda dupa eliberarea sa din inchisoare.
Interviu Klaus Iohannis, L'Express. UE trebuie sa invete ca n-are doua viteze Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a acordat un amplu interviu pentru saptamanalul francer L'Express. ... Totodata, el si-a exprimat dezaprobarea fata de principiul unei "Europe cu doua viteze".
Dragos Dumitriu) Prin munca, tenacitate si multa inteligenta, Ion Tiriac a ajuns astazi unul dintre cei mai influenti romani, scrie jurnalista Anca Andrei, redactor sef al Capital, in excelentul sau interviu cu marele om de afaceri si de sport - publicat chiar de ziua de nume a magnatului.
V-ati intrebat de ce nu sunteti chemati niciodata la interviuri de angajare cu toate ca aveti experienta semnificativa?
Anuntul hotelierilor din Mamaia vine ca reactie la un interviu acordat revistei "Capital" de catre presedintele ANT, in care Ovidiu Iuliu Marian critica dur activitatea anumitor proprietari de hoteluri si restaurante de pe Litoral, precum si a agentiilor de turism.
Cu toate ca la Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca au fost scoase la concurs 860 de posturi, la eveniment au participat de trei ori mai putini potentiali candidati.
Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu probleme de integrare pe piata muncii, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vâlcea, a oferit ieri 615 posturi din toate domeniile de activitate atât pentru cei cu studii medii sau generale, cât si pentru absolventii de facultati.
Chiar daca pentru multi candidati la un loc de munca sectiunea „aptitudini“ din CV este deseori neglijata, ea poate face diferenta la un interviu de angajare. ... În CV, acestea devin cuvinte-cheie, care va pot asigura succesul la un interviu de angajare, in detrimentul celorlalti candidati.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a acordat un interviu saptamanalului Capital. ... Sorin Ovidiu Vintu si-a amanat conferinta de presa anuntata in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, dar a acordat saptamana trecuta un amplu interviu saptamanalului "Capital".
Intr-un post-scriptum al editorialului intitulat "O festivitate de discutat" - aparut in editia tiparita de marti a ziarului si datat cu 21 decembrie pe site-ul publicatiei - Cornel Nistorescu isi anunta retragerea din functia de director editorial, dar si retragerea Oanei Stanciulescu din functia de redactor-sef al titlului.
Dan Bittman isi completeaza munca de artist cu o responsabilitate noua. Solist al trupei Holograf si om de televiziune, Bittman a fost numit consilier pe "probleme cu populatia" al ministrului de Finante Sebastian Vladescu.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre ce inseamna pentru el familia: ... Ea este nascuta in aceeasi zi cu mine, este leu, ca si mine.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre originea ideii de a tipari colectia "Biblioteca pentru toti", editata de Jurnalul National impreuna cu Editura Litera. ... Ce urmeaza si pana unde veti merge cu aceste reeditari?
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei, ca stare de spirit initiata si sustinuta de Jurnalul National. ... "si ce facem cu Miscarea de rezistenta"?
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele, despre ce inseamna pentru el televiziunea. ... Care este pretul pe care il platiti pentru a impleti munca de gazetar cu cea de manager?
google-analytics.com