Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (7.07 secunde)
Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Alexandra Anghel, medaliata cu aur in limitele categoriei de greutate 52 kg.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Mutarea cea mai surprinzatoare operata in Comitetul Executiv de ieri a venit din numirea lui Anghel Iordanescu in postul de director tehnic al FRF la propunerea lui Mircea Sandu.
Nea Puiu, nu generalul Revenirea in fotbal a fostului selectioner poate fi utila in masura in care nu este o directiva de partid Domnul general Anghel Iordanescu s-a prezentat la post in data de 6 ianuarie.
Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a operat nu mai putin de 7 schimbari in formula de start pentru meciul amical cu Danemarca, de marti seara, de pe Arena Nationala din Bucuresti, fata de partida cu Irlanda de Nord, desfasurata vineri. ... Anghel Iordanescu.
Ancelotti m-a lasat la toate sedintele, eu nu il lasam la ale mele Anghel Iordanescu s-a intors de la un stagiu de pregatire de o saptamana sustinut la antrenamentele lui Carlo Ancelotti de la Real.
Lupescu, Gh. Hagi, D. Munteanu - Fl. Raducioiu, J. Vladoiu (68 Gh. Craioveanu). Antrenor: Anghel Iordanescu A marcat: ... Anghel Iordanescu.
Dar una e ce grupa vrea Anghel Iordanescu si alta e ce ne-au rezervat sortii. ... Sa nu uitam ca experienta lui Anghel Iordanescu cu Armenia nu e dintre cele mai placute :
Selectionerul Anghel Iordanescu va ajunge duminica la meciul cu numarul 100 pe banca tehnica a nationalei, bilantul sau fiind pana acum de 55 de victorii, 24 de remize si 20 de infrangeri, cu un golaveraj de 191-87. ... Anghel Iordanescu.
Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu. De-a lungul timpului, Stoian Anghel a organizat zeci si zeci de spectacole avand-o ca protagonista pe Madalina Manole.
La sugestia si cu sprijinul scriitorului calarasean Ion Anghel Manastire, care pe atunci ocupa o functie importanta in redactia Revistei Pentru Patrie, editata de Ministerul de Interne, l-am invitat sa faca o vizita la Calarasi pe poetul Marin Sorescu, care indeplinea si functia de minsitru al Culturii si, administrativ, era seful meu direct.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
In loc de creier, ni l-au dat cu o punga pusa pe cap, o punga din aia in care ti se pun fructele cand le iei de la piata", ne-a spus ieri Valentin Anghel, tatal lui Ionut.
Inca din zilele imediat urmatoare punerii in scena a regiei scandalului ,,Basescu-Anghel (alias Bercea Mondial)" au circulat informatii extrem de grave despre resorturile sale si despre regizorii din culisele afacerii.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Parlamentarul Cristiana Anghel a iesit sa discute cu protestatarii. ... Totodata, Cristiana Anghel l-a numit "prost" pe un crescator de animale care protesta.
Printre artistii invitati ne bucuram de prezenta Monicai Anghel, Popa's Band, Alexandru Anghel, Elena Niciu si trupa Zero, au declarat reprezentantii Premier Palace SPA Hotel.
Loredana, Andreea Banica, Monica Anghel si Lidia Buble, pana la vizitarea a doua nave militare, calarasenii vor avea parte de distractie la superlativ. ... Recitaluri Monica ANGHEL, SORE&band, Andreea BANICA &band (scena din Centrul orasului) DUMINICA, 23 SEPTEMBRIE 2018 - 08.00-12.00:
Loredana & Banda Agurida, Andra, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Andreea Banica, Marcel Pavel, Phoenix, Vunk, Bere Gratis, Directia 5, Vita de Vie, Tolouse Lautrec, byron, Voltaj, Proconsul, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Fuego, Damian Draghici & Friends, Bosquito, Ovidiu Komornyik, Cargo, Corul de copii Radio, Mioara Velicu, Irina Loghin, Grigore Lese, Gheorghe Turda si multi altii.
google-analytics.com