Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (7.63 secunde)
Anghel Robert: ... Anghel Robert : ... Anghel Robert: Mare greseala! Napoleon, intr-o situatie asemanatoare, pe cand nu era decat un general marunt, trimis fiind sa inabuse o asemenea tulburare, a intrat direct cu fortele de ordine (atunci armata) in multime, spunand ca focul trebuie stins pana sa cuprinda intreaga cladire.
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului.
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Ciuca a adaugat ca nu trebuie sa se astepte cineva ca actuala conducere a partidului sa-i vorbeasca de rau pe unii dintre colegi, nici pe Florian Anghel, nici pe Sabin Cutas.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean. ... Florin Anghel si-a exprimat multumirea legata de rezultatele obtinute de partid la alegeri, intr-o conferinta de presa organizate luni.
Peste 400 de incidente au fost inregistrate de la inceperea campaniei electorale, jumatate fiind sesizari din oficiu, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative Anghel Andreescu.
Saracia din ce in ce mai accentuata a romanilor, coroborata cu manipularea extrem de agresiva dusa de cea mai mare parte a presei, menita sa discrediteze autoritatile statului, pot duce la miscari de strada, ne-a declarat chestorul Anghel Andreescu (foto), sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, liderul PRM transmitea prefectului Liviu Brailoiu o adresa prin care il anunta pe acesta ca Ion Anghel (foto)(consilier local la Mangalia) nu este exclus din partid, ba mai mult, devine lider al organizatiei judetene, iata ca a urmat si riposta fostei conduceri locale.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
Astfel, dupa ce a fost de negasit mai multe luni la rand, primarul din Castelu, Nicolae Anghel, a asteptat, ieri, minute bune sa fie primit de catre inspectorul scolar general, Petrica Miu. ... ), o comise de la ISJ va veni la Castelu", a declarat, pentru cotidianul "Replica", edilul Nicolae Anghel.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale. ... Alaturi de el, acelasi lucru l-a facut si ex-antrenorul Anghel Iordanescu.
Primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, si edilii comunelor Ganeasa si Strejesti, Nicolae Preda si Constantin Vizantie, si-au anuntat ieri sustinerea pentru parlamentarii PDL si UNPR, formatiuni din partea carora intentioneaza sa candideze la alegerile de anul viitor.
In 2008, Dolha a fost candidatul PSD la primaria Baia Mare, insa nu a putut sa castige in fata liberalului Cristian Anghel care si-a adjudecat atunci cel de-al patrulea mandat de primar.
Anghel Iordanescu, candidatul UNPR la primaria Capitalei Anghel Iordanescu va candida pentru primaria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anuntata astazi.
Omul de afaceri Mihai Anghel a achitat peste 300.000 de euro pentru achizitionarea mai multor baze care au apartinut debitoarei COMCEREAL SA. ... Anghel a dat lovitura Singurul succes notabil inregistrat de DGFP Dolj este in cazul SC COMCEREAL SA, Sucursala Dolj.
ßi Lucian Anghel, director executiv al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), spune ca, "in conditiile in care va exista un excedent de valuta, ne putem astepta la o tendinta de usoara apreciere a monedei nationale in raport cu euro".
Doua firme ale omului de afaceri craiovean Mihai Anghel au primit despagubiri de peste cinci miliarde de lei vechi pentru culturile de grau calamitate. ... Directorul DADR Dolj, Cornel Popa, sustine insa ca nu este nimic in neregula cu platile facute catre firmele omului de afaceri Mihai Anghel.
Lucian Anghel, economistul sef al BCR, se asteapta la o rata a inflatiei cuprinsa intre 5% si 6% in decembrie 2009. "Va fi un trend puternic dezinflationist in primul semestru din 2009, dupa care vor exista usoare corectii", a spus Anghel.
Astfel, potrivit edilului Nicolae Anghel (foto), pentru Castelu sunt rezervate lucrarile de asfaltare si drumuri, iar pentru Nisipari: ... Tot Nicolae Anghel ne-a mai spus ca in privinta Scolii I-VIII s-a efectuat licitatia pentru constructia a 8 clase si mai multe laboratoare.
Mihai Anghel, un fermier care cultiva printre cele mai mari suprafete din tara (25.000 de hectare in Dolj si Olt), spune ca agricultorii sperau de mult timp sa primeasca anumite credite bancare pe baza de certificat de depozit.
google-analytics.com