Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.40 secunde)
Suspectul numarul unu este, insa, liderul PC Prahova, fostul contracandidat la presedintia partidului, Florin Anghel. ... Anghel afirma ca se asteapta la sanctiuni, chiar si la excluderea din partid: ... Florin Anghel a anuntat ca a depus contestatie, marti seara, impotriva rezultatului scrutinului intern de la sfarsitul saptamanii trecute.
Anghel Costel Caluean promite: "O viata mai buna, o administratie functionala, o infrastructura care sa atraga investitii" Atributii Consilierul democrat-liberal Anghel Costel Caluean activeaza in comisia numarul cinci a Consiliului Judetului, cea juridica, pentru administratie publica locala, de respectare a drepturilor si libertatilor cetatenesti si de cooperare interinstitutionala.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel.
Anghel Iordanescu. ... UPDATE ORA 01.32 Anghel Iordanescu: Las opinia publica sa ma judece Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, duminica seara, la Lyon, dupa esecul cu Albania (0-1) si eliminarea de la EURO 2016, ca lasa opinia publica sa il judece pentru contraperformanta sa.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, joi, inainte de a intra in sala de judecata, ca "sacii cu bani" pe care sustine ca i-a dat lui Mircea Basescu ajungeau, de fapt, la Traian Basescu.
Anghel, a fost instalata in anul 2004 in Piata Monseniorul Vladimir Ghika, aflata in Sectorul 1, la intersectia strazilor Gheorghe Demetriade si Emil Pangratti. ... Sculptor Gheorghe Anghel Arhitecti Liliana si Romeo Belea.
Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit. ... Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. ... Monica Anghel ne-a dezvaluit ca a slabit 25 de kilograme din luna octombrie a anului trecut pana la sfarsitul lunii mai.
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. ... Pe 13 iulie, cu o zi inainte de aniversarea Madalinei, compania a difuzat un interviu cu artista.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Florin Anghel, presedintele filialei prahovene a conservatorilor, isi va depune candidatura pentru presedintia PC. Florin Anghel a declarat ca va aduce in platforma-program cu care va candida modificari la statut care sa impiedice vidul lasat in urma retragerii liderului Dan Voiculescu.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului.
consilierul PRM Ion Anghel nu doar ca n-a fost exclus din partid, ba mai mult, a devenit - tot de ieri!
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile. ... Astfel, Cristian Anghel nu va fi eliberat pana la ramanerea definitiva a solutiei.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Catalin Ivan catre Cristina Anghel: ... Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
ßi Lucian Anghel, director executiv adjunct al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), crede ca, "teoretic, rate ale inflatiei scazute conduc la reducerea ratelor dobanzilor". ... Spre exemplu, va imbunatati climatului de afaceri, ceea ce va amplifica activitatea financiar-bancara, dupa cum apreciaza Anghel.
In aceste conditii, sistemul bancar va putea construi produse de economisire si creditare cu dobanzi fixe si maturitati medii/lungi", ne-a declarat Lucian Claudiu Anghel, economist-sef la Banca Comerciala Romana (BCR).
google-analytics.com