Cautare

5454 de rezultate pentru "interviu anghel gheorghe" (6.49 secunde)
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile. ... Astfel, Cristian Anghel nu va fi eliberat pana la ramanerea definitiva a solutiei.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Catalin Ivan catre Cristina Anghel: ... Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
ßi Lucian Anghel, director executiv adjunct al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), crede ca, "teoretic, rate ale inflatiei scazute conduc la reducerea ratelor dobanzilor". ... Spre exemplu, va imbunatati climatului de afaceri, ceea ce va amplifica activitatea financiar-bancara, dupa cum apreciaza Anghel.
In aceste conditii, sistemul bancar va putea construi produse de economisire si creditare cu dobanzi fixe si maturitati medii/lungi", ne-a declarat Lucian Claudiu Anghel, economist-sef la Banca Comerciala Romana (BCR).
El considera ca ajustarea pe partea de politica fiscala este solutia accceptabila.Pe de alta parte, economistul-sef al Bancii Comerciale Române (BCR), Lucian Anghel, sustine ca, în conditiile în care, înca din campania electorala, principalele partide au promis majorarea salariilor pentru anumite segmente de bugetari, cresterea cheltuielilor salariale în 2009 este inevitabila si principala varianta de compensare ar fi cresterea impozitelor.
Ne trebuie determinare Selectionerul Anghel Iordanescu sustine ca meciul Romaniei cu Insulele Feroe, de duminica, va fi mai dificil decat o anunta calculele hartiei.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel. ... A descoperit-o atunci cand a aparut Monica Anghel.
"Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: - Intr-adevar sunt multe boli pentru care kinetoterapia constituie o modalitate de tratament, dar exista unele cu o incidenta mult mai ridicata decat altele.
Cu aceeasi dieta, Luminita Anghel spune ca a scapat de 30 de kilograme. ... Organismul meu asa a functionat, am incercat si cu salate, dar cel mai bine am reactionat la gratar sau la friptura la cuptor", a spus Luminita Anghel.
Acelasi domn Traian Basescu, care, declarativ, nu stie si nu are nicio legatura cu Sandu Anghel, cunoscut mai bine sub numele de Bercea Mondial, participa inaintea ultimelor alegeri prezidentiale la serbarea campeneasca a rromilor din Costesti, catalogata de catre Administratia Prezidentiala drept eveniment de protocol la cel mai inalt nivel.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, liderul PRM transmitea prefectului Liviu Brailoiu o adresa prin care il anunta pe acesta ca Ion Anghel (foto)(consilier local la Mangalia) nu este exclus din partid, ba mai mult, devine lider al organizatiei judetene, iata ca a urmat si riposta fostei conduceri locale.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, si edilii comunelor Ganeasa si Strejesti, Nicolae Preda si Constantin Vizantie, si-au anuntat ieri sustinerea pentru parlamentarii PDL si UNPR, formatiuni din partea carora intentioneaza sa candideze la alegerile de anul viitor.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
google-analytics.com