Cautare

1124 de rezultate pentru "internata in spania" (4.87 secunde)
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. ... Timis, care se angajase regulamentar in traversarea strazii. In urma impactului, victima a fost proiectata intr-un autoturism marca Nissan, condus de T. ... Victima a ramas internata la spital.
Portugalia si Spania au terminat la egalitate, scor 3-3, intr-o confruntare din Grupa B a Cupei Mondiale 2018. ... Portugalia - Spania a fost primul supermeci al Campionatului Mondial. ... Spania a jucat la doar 48 de ore dupa ce si-a dat afara selectionerul.
Brazilia - Spania 3-0 in finala. Ibericii, in genunchi/ Italia a invins Uruguayul in finala mica Brazilia a demolat pur si simplu Spania in finala Cupei Confederatiilor castigand de o maniera categorica.
Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Recent, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a avut loc lansarea proiectului Educatie continua orientata spre performanta, pentru specialistii in formarea profesionala a somerilor, unul din evenimentele importante anuntate pentru aceasta luna.
Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev. ... Spania:
Reprezentativa Spaniei, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Campionatului European din Polonia si Ucraina, dupa ce a invins, sambata seara, la Donetk, cu scorul de 2-0 (1-0), nationala Frantei, in sferturile de finala ale competitiei.
Romania - Spania: 31 - 26 (15 - 12) Victorie mare a fetelor noastre Medaliata cu bronz la mondialele din 2011 si la olimpiada din 2012, Spania, a fost intrecuta duminica in mod categoric de nationala condusa de Ghita Tadici.
Probabil ca din cand in cand i se mai cere si parerea. De asemenea, am toata increderea in Ticleanu, Geolgau si Lung, ca baieti de suflet.
Ionela Prodan a fost internata in stare grava, miercuri dimineata. ... Surse medicale din cadrul Spitalului Elias au confirmat pentru Libertatea faptul ca artista se afla internata, pentru mai multe investigatii.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... Florea de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Asadar, intre 1 si 8 octombrie sunteti asteptati cu mic cu mare sa pasiti in lumea povestilor, a spectacolelor pentru copii aduse de 23 de teatre si companii teatrale din 9 tari.
Guvernul spaniol a decis sprijinirea natalitatii prin acordarea unui ajutor financiar pentru fiecare copil nascut sau adoptat in Spania.
Spania are cea mai mare rata a somajului din zona euro : 19,5%, prag atins in decembrie. Spania nu a reusit nici acum sa iasa din recesiune. Potrivit unor statistici oficiale, publicate recent, economia Spaniei a continuat sa scada si in ultimul trimestru din 2009.
Trilogia erotica, Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicata in premiera in Spania si apoi tradusa in SUA de catre Amazon. ... Nascuta in Germania, Megan Maxwell, este o cunoscuta scriitoare de romane in limba spaniola.
Am urmarit in ultimele zile scandalurile cu romanii intorsi din Spania. Este interesant ca majoritatea celor care au probleme au renuntat sa mai plece, iar cei care au plecat chiar aveau toate actele in regula.
Spania - Germania 1-1 a fost meciul care l-a facut pe Basarab Panduru sa laude din plin echipa antrenata de Luis Enrique. "Spania e periculoasa rau de tot, totul e parca pus cu mana, fiecare stie ce trebuie sa faca.
google-analytics.com