Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (8.85 secunde)
De altfel, intalnirea dintre sefii de stat major ai Rusiei si NATO, programata pentru 7 mai, deja a fost anulata. Cu toate acestea, pe 29 aprilie va avea loc intalnirea dintre ambasadorii Consiliului Rusia-NATO.
Nu numai ca presedintele rus Dmitri Medvedev si-a amanat intalnirea cu Stanisev fara sa dea vreo explicatie oficiala, dar premierul Vladimir Putin a "intepat" Bulgaria in timpul discursului sau de bun-venit . ... Intalnirea programata dintre Medvedev si Stanisev a fost amanata in ultimul moment.
Vicepremierul Dan Nica a declarat ieri, dupa ce a participat la intalnirea cu sindicatele din invatamant, ca executivul intentioneaza sa preia grila de salarizare a bugetarilor din Germania, deoarece aceasta este "eficienta si reprezinta un model functional".Potrivit lui Nica, salarizarea bugetarilor se va face, conform unor grile intre salariul minim si cel maxim, cu pastrarea raportului intre acestea existent in Germania.
Relatia Romaniei cu Rusia a fost afectata recent de scandalul de spionaj cu Ucraina, care a dus la expulzarea a doi atasati militari ucraineni, dar si a trei diplomati rusi, a declarat presedintele Traian Basescu (foto) la intalnirea avuta recent cu ambasadorii UE.
, sub coordonarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, la sediul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", va avea loc Intalnirea Bilant a Corpului Voluntarilor de Mediu, a declarat ing.
intalnirea cu Ion Iliescu, cea cu Traian Basescu si cea cu regele Mihai. ... Cu agenda plina de informatii - printre ele, strecurata totusi si intalnirea cu belgienii - ma grabesc sa imi iau ramas bun de la cel mai ospitalier primar.
Liderul PSD a mai afirmat ca "am avut o discutie edificatoare cu domnul primar si pozitia PSD va fi prezentata la intalnirea cu celelalte partide". ... Intalnirea are loc cu usile inchise, iar la final vor avea loc declaratii de presa.
Intalnirea noastra este una normala a unor lideri importanti care se consulta" a explicat Geoana, citat de Antena 3.
"Sunt de parere ca acest lucru este de fapt o multumire din partea partidului avand in vedere rezultatele excelente pe care organizatia noastra le-a obtinut la alegerile prezidentiale", a specificat Gheorghe Marcu, adaugand ca, desi a fost prezent la intalnirea de la Brasov, nu s-a hotarat inca asupra candidatului pe care il va sustine la sefia partidului.
Intalnirea de luni dupa amiaza de la Parlament ramane o pagina de pomina din antologia demogogiei sindicaliste romanesti.'
Cu toate acestea, primarul Catalin Flutur a explicat aseara ca reuniunea la care au participat si reprezentanti ai altor judete era trecuta in program drept intalnirea reprezentantilor Guvernului cu autoritatile din Iasi. ... La intalnirea de la Prefectura Iasi au participat prefectul, primarul si sefii de deconcentrate din Iasi.
Udrea confirma ca are loc o evaluare a ministrilor Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat pentru "Gandul", preluat de Mediafax, ca in acest moment se face o evaluare a activitatii si in functie de ce concluzii se vor trage dupa intalnirea cu FMI se va vedea unde nu se poate face reforma si performanta.
Intalnirea de la Snagov are loc in conditiile in care Traian Basescu a reusit, precum Ceausescu, sa obtina toata puterea in stat. ... Intalnirea de la Snagov are cu totul alt scop, si anume rezolvarea unei probleme noi pentru Basescu si pedelistii sai:
El a precizat ca un prim pas in acest sens a fost realizat prin intalnirea de luni a liderilor partidelor parlamentare din opozitie, PSD, PC si PNL, in vederea stabilirii unei strategii comune pentru sesiunea extraordinara a Parlamentului.
El a mentionat ca minoritatile nationale au solicitat ca intalnirea acestui grup cu premierul si ministrul de resort sa aiba loc luni. ... Noi am solicitat sa avem intalnirea la sedinta de grup de astazi‘, a spus Pambuccian.
Ca va fi solutia pe ce avem acum sa apasam pe acceleratie, ca va fi solutia unui premier politic, ca va fi solutia unui premier independent - aceste lucruri trebuie sa rezulte dintr-o analiza a noastra, pe care o decidem si implementam", a spus Emil Boc, potrivit inregistrarii, despre care Antena 3 sustine ca este de la intalnirea liderului PDL cu parlamentarii partidului.
"Ne-am intalnit si noi asa la un sprit", a replicat Toma in sedinta BPN cand Ponta l-a intrebat de intalnirea de la Ramada. ... Apoi a povestit cum s-a desfasurat intalnirea, cine a participat, ce au zis pucistii.
"Vrem schimbarea", au spus mai multi membri ai organizatiei PDL Arges, la intalnirea dintre echipa Blaga si organizatia teritoriala. Cei drept, intalnirea a fost cu usile inchise.
A fost o simpla vizita de curtoazie, iar intalnirea a durat putin. ... La randul sau, presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, a declarat ca intalnirea cu Dan Voiculescu si Daniel Constantin a fost una amicala, dar ca nu au fost abordate "chestiuni importante".
Intalnirea cu romanii din Italia In zilele de 11 si 12 iunie am avut prilejul sa ma intalnesc cu reprezentanti ai comunitatilor de romani care traiesc si muncesc in Italia.
google-analytics.com