Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (7.25 secunde)
Sambata, la intalnirea de la Brasov, a fost prezentat raportul de activitate al ministrilor Cabinetului Tariceanu. ... Tariceanu s-a referit si la evenimentul mediatic abia incheiat cu privire la prestatia lui Cioroianu in intalnirea avuta cu secretarul de stat american, Condoleezza Rice.
Motiunea anuntata de liberal-democrati nu va fi depusa la 21 noiembrie asa cum acestia sustinusera inainte de intalnirea cu democratii. ... La intalnirea de luni dimineata, din partea democratilor au fost prezenti pe langa Emil Boc, presedintele executiv, Adriean Videanu si secretarul general Vasile Blaga.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, la Zalau, ca la intalnirea pe care a avut-o cu Viktor Iuscenko, presedintele Ucrainei, Traian Basescu s-a lasat umilit. ... "Referitor la intalnirea pe care a avut-o Traian Basescu cu Iuscenko, presedintele Ucrainei, sunt intr-un total dezacord.
Ministrul Adrian Cioroianu a afirmat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca este potrivit pentru functia pe care o are chiar si dupa declaratia conform careia ar deporta in desert pe cei care fac Romania de rusine sau dupa intalnirea de miercuri cu Costica Argint.
Matei si Tucan s-au aliat impotriva lui Calapod Ca fapt divers, la intalnirea liberalilor a participat si social-democratul Nicolae Matei. ... Intalnirea europarlamentarei liberale Renate Weber cu navodarenii a avut de toate:
Vicepresedintii PNL i-au sugerat premierului Calin Popescu Tariceanu sa nu mearga la Palatul Cotroceni, la intalnirea cu seful statului, si sa-i solicite lui Traian Basescu sa spuna public ceea ce are de spus in legatura cu nominalizarea Noricai Nicolai pentru fotoliul de ministru al Justitiei.
Reprezentantii partidelor politice prezenti la intalnirea mediata de Pro Democratia nu au ajuns la un consens, insa Cristian Parvulescu spune ca sansele ca legea sa fie adoptata au crescut. ... Cristian Diaconescu a intarit ideea ca intalnirea a fost una neoficiala, de la care nu se asteptau rezultate finale.
Sunt niste lucruri care tin, in primul rand, de responsabilitatea administratiei publice locale si am constatat cu stupoare ca cel putin membrii partidului de guvernamant, si vorbesc de administratie, au cam fost omisi la intalnirea aceasta", a precizat Mircea Cristea.
Seful statului a mentionat ca intalnirea de la Cotroceni este ultima legata de problemele sistemului de invatamant pana se ajunge la o intelegere politica pe aceasta tema. ... La intalnirea de la Cotroceni sunt prezenti:
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Roma, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Italia, ca, probabil, actuala lege electorala din Romania va genera "probleme in acuratetea rezultatului votului", dar este un pas inainte in clarificarea clasei politice.
Liderul PRM a sustinut ca data anuntata de Traian Basescu pentru intalnirea cu liderii partidelor parlamentare, marti, 12 august, nu a fost aleasa intamplator, avand in vedere ca exact atunci expira mandatul lui Daniel Morar la sefia Directiei Nationale Anticoruptie.
Pana cand va fi batuta in cuie vreo decizie, demn de mentionat intalnirea de sambata a catorva pedelisti din ambele tabere, cu scopul de impacare.
La intalnirea cu electoratul spune ca vrea sa imparta cota unica in mai multe cote si sa impoziteze mai greu pe cine realizeaza venituri mai mari. La intalnirea cu oamenii de afaceri spune ca vrea sa apere cota unica.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, dupa intalnirea cu UDMR, ca optiunea democrat-liberalilor este sa aiba UDMR in orice formula de guvernare pe care o vor concepe, precizand ca acest lucru inseamna ca reprezentantii Uniunii sustin o guvernare in jurul unui premier PD-L.
Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat, dupa intalnirea cu liderii UDMR, ca democrat-liberalii negociaza in continuare, ca nu poate preciza niciuna dintre solutiile analizate ci doar ca PD-L discuta cu PSD pentru incheierea unui Parteneriat cu Romania, si ca negocierile continua si cu UDMR.
"Nu neintelegerile ar putea crea o stare de diconfort, ci mai ales faptul ca au existat anumite voci care au avut pareri personale si, uneori, si datorita noua, care nu am reusit sa dam informatiile complete, pentru ca a fost o perioada mai complicata, de vacanta si fiecare si-a format din pacate sau nefericire propria impresie, in functie de informatiile pe care a reusit sa le afle si s-a ajuns la anumite interpretari care nu erau riguros exacte", a spus Nica, raspunzand unei intrebari, dupa intalnirea de la Palatul Victoria.
Intalnirea este programata sambata, in localitatea montana Ranca, gazda fiind Federatia Nationala Mine-Energie, condusa de Marin Condescu. ... Ministrii Radu Berceanu si Adrian Videanu si-au confirmat participarea la intalnirea cu administratia si sindicatele din minerit si energie.
Dupa cateva astfel de vizite am ajuns la un pret de 11 milioane de euro pret agreat verbal cel putin de majoritatea membrilor comisiei" a povestit proprietarul imobilului.Situatia s-a schimbat insa pe 24 noiembrie 2008 cand venit din nou la Craiova pentru alta runda de negocieri Sava a constatat "ca membrii comisiei 'uitasera' de intalnirea programata pentru acea zi" astfel incat a fost trimis inapoi la Bucuresti urmand sa revina alta data."La iesirea din sediul consiliului judetean m-am intersectat cu totul intamplator cu domnul presedinte Ion Prioteasa cu care ma intalnisem anterior la inceputul asa-ziselor negocieri si care subliniase ca institutia pe care o conduce doreste sa achizitioneze imobilul.
Liderul transnistrean Igor Smirnov (foto) se afla la Moscova pentru a se pregati acolo pentru intalnirea trilaterala cu presedintele rus Dmitri Medvedev si cu presedintele moldovean Vladimir Voronin prevazuta pentru miercuri. Smirnov a plecat in capitala rusa inca de sambata desi intalnirea s-a anuntat pentru miercuri 18 martie.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a anuntat ca luni conducerea parlamentului ii va invita pe premierul Emil Boc si pe ministrii "cheie" din guvern in parlament pentru a obtine un punct de vedere in privinta urmarilor incheierii acordului de imprumut cu FMI si Comisia Europeana."La nivelul conducerii parlamentului, sa ascultam si opinia guvernului cu privire la pasii de urmat si, bineinteles, la aceasta ajustare semnificativa a bugetului de stat in conditiile aprobarii acordului cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana", a motivat Geoana aceasta initiativa.El a spus, dupa intalnirea Birourilor Permanente reunite ale parlamentului si a altor politicieni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ca "printr-un efort conjugat" al executivului, Ministerului Finantelor, Bancii Nationale si al parlamentului Romania poate evita "contractia masiva a economiei".
google-analytics.com