Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (3.20 secunde)
Lumini intermitente Potrivit documentelor, personalul de la RAF Troodos, Mt Olympus, o baza britanica avansata aflata pe insula Cipru, a ascultat cu uimire apelurile radio ale echipajului american, intalnirea desfasurandu-se la 10.500 de metri deasupra marii. ... Raportul RAF privind intalnirea spune ca:
Nu acelasi lucru se poate spune despre Calvin Parker, care, folosind expresia lui Hickson, N-A MAI FOST ACELASI OM CA INAINTE, intalnirea l-a ruinat.
Intalnirea neobisnuita a avut loc in apropierea oraselului Langenburg, provincia Saskatchewan, din Canada, la aproximativ 230 de kilometri nord-est de capitala provinciei, orasul Regina. ... Fuhr primeste si acum telefoane ciudate, de la persoane curioase sa afle amanunte despre intalnirea lui.
In timpul apelului cu United 612 exista cateva momente ciudate, dar pilotul descrie intalnirea, afirmand ca era prea departe pentru a identifica tipul aeronavei.
Intalnirea a durat aproximativ trei ore, pana tarziu in jurul orei 22.00, si asa cum au declarat mai multi parlamentari care au participat la eveniment, a fost o reuniune "cu aer de vacanta".
Fravor nu a reusit sa surprinda intalnirea pe un videoclip, dar unul dintre pilotii care au decolat dupa ce el a aterizat a reusit sa urmareasca si sa prinda, cu o camera infrarosie extrem de sensibila, misteriosul intrus.
Verdictul, anuntat imediat dupa intalnirea liberala de presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, a fost de nesanctionare a celor doi, pe motiv ca a fost prima lor abatere de la linia stabilita de conducere.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
"Alianta functioneaza" Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri ca intalnirea programata pentru luni seara a fost anulata "pentru ca a starnit prea multa valva si s-ar fi transformat intr-o intalnire cu presa".
Intalnirea de vineri seara a parlamentarilor si ministrilor liberali, in frunte cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a avut ca rezultat doua decizii importante pentru viitorul politic al PNL.
Ideea este ca un astfel de demers a mai existat, iar de aceasta data razboiul contra Basescu i-ar putea uni mai mult ca niciodata, sub rezerva insa a declaratiei liberale (de ieri) ca intalnirea cu PC - programata pentru azi - nu va afecta protocolul Aliantei si nici colaborarea cu Partidul Democrat.
El a refuzat insa sa confirme intalnirea pe care ar fi avut-o saptamana trecuta alaturi de alti patru liberali cu seful statului pentru detensionarea situatiei din Alianta. ... Potrivit acestuia, intalnirea a avut loc martea trecuta, la Vila Lac 3, si a fost intermediata de Mircea Dinescu.
"Exista disponibilitate pentru ca, in privinta domnului Stolojan, la care se refera apelul, daca respecta ideile, principiile, valorile, Statutul, identitatea liberala, sa fie din nou in PNL", a subliniat Tariceanu, dupa intalnirea cu liderii filialelor PNL din Moldova.
Danut Mosoiu, prezent la intalnirea PLD Venirea in grup organizat a PLD-istilor la Constanta sau declaratiile acestora n-au fost o asa mare supriza, cat a surprins prezenta democratului Danut Moisoiu la manifestare.
O solutie "minune" pentru ca toate grijile primarilor si oamenilor de rand in privinta infrastructurii de drum sa dispara a fost oferita ieri la intalnirea cu zeci de alesi locali din Dolj si cu reprezentantii consiliilor judetene din toata Oltenia de secretarul de stat in MTCT Ioan Andreica, demnitar care i-a tinut locul la intrunire ministrului Radu Berceanu.
Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea de ieri cu reprezentantii societatii civile, ca votul uninominal va trebui explicat "din judet in judet", pentru ca sunt sanse minime ca mass-media sa promoveze acest sistem de vot, precizand ca el va fi unul dintre cei care vor informa populatia.
Si nu fara motiv, din moment ce primarul Radu Mazare si presedintele CJC, Nicusor Constantinescu nu au fost invitati la intalnirea cu premierul.
Intalnirea se va desfasura simultan cu toti reprezentantii partidelor, cu exceptia Partidului Democrat, care a anuntat deja ca nu se va prezenta.
Dupa intalnirea cu presedintele suspendat Traian Basescu care a avut loc, sambata, la Bucuresti, democratii bihoreni nu-si mai revin din emotii.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la un post de televiziune, ca demisioneaza daca se dovedeste ca este adevarat ceea ce s-a scris in presa in legatura cu intalnirea sa cu secretarul de Stat al SUA, Condoleezza Rice.
google-analytics.com