Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (3.13 secunde)
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ca la intalnirea dintre democrati si liberal-democrati de la inceputul acestei saptamani s-au stabilit termenii unei colaborari politice si parlamentare, atat la nivel central, cat si la nivel local, ca partide de Opozitie.
Senatorul Onaca ne-a spus ca femeile au fost foarte emotionate de intalnirea cu presedintele tarii; ... Intalnirea a fost una degajata, relaxanta, fara un fast deosebit, invitatele servind doar aperitive, dulciuri, apa si sucuri.
Intalnirea a avut loc in contextul in care, dupa votarea celor doua bugete de catre Parlament, cativa lideri ai centralelor sindicale i-au cerut presedintelui sa nu promulge bugetul de stat, acestia ridicand o serie de obiectii privind politica economica si sociala a Guvernului.
Episcopul reformat Tõkés László a declarat vineri, dupa intalnirea cu presedintele ungar, Sólyom László, ca a vorbit cu acesta despre situatia politica a maghiarilor din Romania, exprimandu-si dezamagirea ca nu a putut crea unitate intre partidele maghiare din tara inaintea alegerilor parlamentare.
Liderii coalitiei se intalnesc in cursul zilei de azi cu reprezentantii autoritatilor locale pentru a discuta despre stabilirea unor standarde de cost si calitate pentru fiecare nivel administrativ, despre optimizarea normativelor de personal si descentralizare, intalnirea fiind stabilita in urma cu o saptamana.
Constantin Sima, membru in consiliul director al Asociatiei Procurorilor, a declarat marti, dupa intalnirea de la Guvern, ca nu se mai pot face modificari semnificative pe grila salarizarii unice, dupa cum au anuntat reprezentantii Executivului, si ca nu crede ca noua lege se va putea aplica.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Emil Boc, ca premierul nu intentioneaza o escaladare a unei crize politice si ca a facut, la intalnirea cu liderul PD-L, un apel la calm si ratiune.
Inainte de a participa la intalnirea cu Traian Basescu de la Cluj, Crin Antonescu a precizat ca, desi Mircea Geoana nu va fi prezent, isi exprima disponibilitatea de a avea o intalnire si cu acesta si mai mult, s-a aratat deschis sa discute:
Presedintele Traian Basescu intentioneaza sa participe la intalnirea parlamentarilor PD-L cu membrii Guvernului, pentru a le transmite deputatilor si senatorilor ca, daca nu sustin masurile de austeritate si Executivul este demis prin motiune de cenzura, atunci PD-L va trebui sa treaca in opozitie.
Intalnirea se doreste una foarte discreta, pesedistii fiind invitati telefonic sau prin SMS de la cabinetul lui Victor Ponta la o pensiune de la intrarea din statiune "pentru o sedinta informala de partid".
Si Puterea scrie despre "intalnirea de taina pentru strategia partidului si sanctionarea lui Geoana", in timp ce Romania Libera incearca sa afle daca "isi forteaza Geoana excluderea din PSD?" Adevarul:
Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si liderii PD-L la Vila Lac 1 s-a incheiat Marin Anton, presedinte PD-L Giurgiu, a declarat la Realitatea Tv ca in cadrul intalnirii s-a discutat despre Constitutie si despre modificarile constitutionale, printre care si revenirea la un mandat de patru ani al presedintelui, dar si modul in care poate fi suspendat seful statului.
Elena Udrea sustine ca WikiLeaks furnizeaza informatii despre opozitie, dar spune ca intalnirea ei cu Hrebenciuc este o intoxicare.
Victor Ponta despre intalnirea cu Tony Blair:
Dimpotriva, primarul Craiovei n-a vrut sa plece urechea la sfaturile catorva dintre subordonatii sai, care ii sugerasera sa-l trateze cu dispret pe Basescu, eventual chiar sa refuze intalnirea cu el. ... De fapt, cel care a initiat intalnirea a fost chiar Traian Basescu.
Intalnirea a fost organizata la Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
"Nu, pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump"Parol, bobocule? ... Atunci ia scoate tu paralele din buzunar si plateste elicopterul, ca pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump!
Acum devenea limpede ca nu e "intalnirea cu bloggerii", ci cel mult cu niste bloggeri. Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse.
- Vicepresedintele Joe Biden Intalnirea asta e importanta, cel putin pentru imagine. Totusi, cred ca intalnirea asta e mai importanta pentru Biden, care se mai vede si el bagat in seama.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a intarziat mai mult de o ora la intalnirea pe care a avut-o sambata, 15 aprilie, cu autoritatile si agricultorii din judetul Gorj, la Teatrul "Elvira Godeanu" din Targu Jiu. ... Sala a fost arhiplina, la intalnirea cu ministrul liberal luand parte si unii primari PSD.
google-analytics.com