Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (2.81 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inainte de a intra la sedinta BPN, ca nu stie de intalnirea de la Snagov, la care au participat Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana, apreciind totodata ca astfel de intalniri nu trebuie sa se substituie structurilor de partid.
Sirul intanirilor din ultimele zile atat intre liberali si social-democrati, cat si intre liderii PSD si presedintele Traian Basescu alaturi de reprezentantii PD s-a blocat ieri la intalnirea pe care liderii PNL si cei ai PSD urmau sa o aiba la Vila Lac 1.
Mircea Geoana a fost acuzat de conducerea PSD ca vrea sa rupa partidul si ca detaliile acestui plan au fost discutate la intalnirea avuta la hotel Ramada cu simpatizantii sai.
Cum a reactionat Ion Iliescu dupa ce a aflat de intalnirea informala de la Cotroceni Intalnirea informala din aceasta saptamana de la Palatul Cotroceni, intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu Liviu Dragnea, si seful statului Traian Basescu, este "fireasca" si "necesara", a declarat, duminica, pentru Gandul, fostul presedinte Ion Iliescu.
Intalnirea cu liderii de filiale, 18 la numar, nu a fost scutita de "sare si piper", majoritatea celor care au participat la sedinta fiind nemultumiti de faptul ca Tariceanu, ori apropiati ai acestuia, le-ar fi sugerat sa nu participe.
Intalnirea de "taina" dintre conducerile celor doua partide urmarea sa puna la punct detaliile unei eventuale colaborari, in contextul tot mai vehiculat al schimbarii Guvernului.
Presedintele PSD a precizat ca intalnirea unei parti a conducerii centrale la hotelul Confort a reprezentat o parte a discutiei care va fi continuata in cadru formal, oficial".
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, intrebat despre intalnirea de vineri seara dintre liderii social-democrati si cei ai PNL, ca nu isi mai aduce aminte.
Dupa intalnirea de ieri, in timp ce social-democratii si-au vazut, relaxati, de treaba, pedelistii n-au ratat ocazia de a se vedea si separat, pentru a li se explica - celor nemultumiti ca nu au ajuns in functii de conducere ale institutiilor - cele discutate.
Mircea Geoana a fost acuzat de conducerea PSD ca vrea sa rupa partidul si ca detaliile acestui plan au fost discutate la intalnirea avuta la hotel Ramada cu simpatizantii sai.
Mai sunt cateva ore pana la intalnirea Antena 3 cu telespectatorii Antena 3 invita telespectatorii la o intalnire publica in Piata Constitutiei. ... Antena 3 nu isi propune ca intalnirea sa se transforme intr-un miting impotriva clasei politice.
Ponta despre intalnirea Putere-Opozitie: Nu s-a ajuns la niciun rezultat Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca, din pacate, la intalnirea Putere-Opozitie nu s-a ajuns la niciun rezultat.
La intalnirea informala organizata in sala de conferinte a hotelului Cautis, delegatia senatorilor PSD, condusa de liderul de grup Ilie Sarbu, a fost intampinata si de consilierii judeteni USL, dar si de primarii mai multor localitati prahovene.
• Premierul s-a intalnit cu PSSa Justin Sigheteanu Noul proiect pentru Parcul Sportiv al Municipiului Baia Mare a fost prezentat intre 17.50 - 18.20, iar intre orele 18.30 - 9.00 a avut loc intalnirea cu intalnirea cu PSSa Justin Sigheteanu, vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului.
Putin crispat, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, dupa intalnirea cu parlamentarii liberali, ca a discutat cu acestia despre situatia politica din partid, dar si despre situatia politica generala.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Liderul PD Emil Boc a declarat ieri ca Sorin Frunzaverde a participat "din punct de vedere administrativ" la intalnirea delegatiei PPE cu reprezentantii PSD de la Hotelul "Phoenicia", sustinand insa ca intre PSD si PD nu exista intalniri politice.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
De asemenea, o mare parte dintre liderii PSD au inclinat, la intalnirea de sambata, ca noua conducere aleasa la Congresul ordinar din 2007 sa aiba tot un mandat de doi ani, urmand sa fie investita si sa raspunda de rezultatele de la alegerile parlamentare din 2008.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com