Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (2.55 secunde)
Dupa cateva astfel de vizite am ajuns la un pret de 11 milioane de euro pret agreat verbal cel putin de majoritatea membrilor comisiei" a povestit proprietarul imobilului.Situatia s-a schimbat insa pe 24 noiembrie 2008 cand venit din nou la Craiova pentru alta runda de negocieri Sava a constatat "ca membrii comisiei 'uitasera' de intalnirea programata pentru acea zi" astfel incat a fost trimis inapoi la Bucuresti urmand sa revina alta data."La iesirea din sediul consiliului judetean m-am intersectat cu totul intamplator cu domnul presedinte Ion Prioteasa cu care ma intalnisem anterior la inceputul asa-ziselor negocieri si care subliniase ca institutia pe care o conduce doreste sa achizitioneze imobilul.
"Ne-am intalnit si noi asa la un sprit", a replicat Toma in sedinta BPN cand Ponta l-a intrebat de intalnirea de la Ramada. ... Apoi a povestit cum s-a desfasurat intalnirea, cine a participat, ce au zis pucistii.
una expusa la intalnirea cu liderii USL marti seara si o alta, vineri, pe care o vrea negociata tot cu liderii USL.
Ponta despre intalnirea Putere-Opozitie: Nu s-a ajuns la niciun rezultat Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca, din pacate, la intalnirea Putere-Opozitie nu s-a ajuns la niciun rezultat.
La intalnirea informala organizata in sala de conferinte a hotelului Cautis, delegatia senatorilor PSD, condusa de liderul de grup Ilie Sarbu, a fost intampinata si de consilierii judeteni USL, dar si de primarii mai multor localitati prahovene.
• Premierul s-a intalnit cu PSSa Justin Sigheteanu Noul proiect pentru Parcul Sportiv al Municipiului Baia Mare a fost prezentat intre 17.50 - 18.20, iar intre orele 18.30 - 9.00 a avut loc intalnirea cu intalnirea cu PSSa Justin Sigheteanu, vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului.
Putin crispat, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, dupa intalnirea cu parlamentarii liberali, ca a discutat cu acestia despre situatia politica din partid, dar si despre situatia politica generala.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Liderul PD Emil Boc a declarat ieri ca Sorin Frunzaverde a participat "din punct de vedere administrativ" la intalnirea delegatiei PPE cu reprezentantii PSD de la Hotelul "Phoenicia", sustinand insa ca intre PSD si PD nu exista intalniri politice.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ca la intalnirea dintre democrati si liberal-democrati de la inceputul acestei saptamani s-au stabilit termenii unei colaborari politice si parlamentare, atat la nivel central, cat si la nivel local, ca partide de Opozitie.
Senatorul Onaca ne-a spus ca femeile au fost foarte emotionate de intalnirea cu presedintele tarii; ... Intalnirea a fost una degajata, relaxanta, fara un fast deosebit, invitatele servind doar aperitive, dulciuri, apa si sucuri.
Intalnirea a avut loc in contextul in care, dupa votarea celor doua bugete de catre Parlament, cativa lideri ai centralelor sindicale i-au cerut presedintelui sa nu promulge bugetul de stat, acestia ridicand o serie de obiectii privind politica economica si sociala a Guvernului.
Episcopul reformat Tõkés László a declarat vineri, dupa intalnirea cu presedintele ungar, Sólyom László, ca a vorbit cu acesta despre situatia politica a maghiarilor din Romania, exprimandu-si dezamagirea ca nu a putut crea unitate intre partidele maghiare din tara inaintea alegerilor parlamentare.
Liderii coalitiei se intalnesc in cursul zilei de azi cu reprezentantii autoritatilor locale pentru a discuta despre stabilirea unor standarde de cost si calitate pentru fiecare nivel administrativ, despre optimizarea normativelor de personal si descentralizare, intalnirea fiind stabilita in urma cu o saptamana.
Constantin Sima, membru in consiliul director al Asociatiei Procurorilor, a declarat marti, dupa intalnirea de la Guvern, ca nu se mai pot face modificari semnificative pe grila salarizarii unice, dupa cum au anuntat reprezentantii Executivului, si ca nu crede ca noua lege se va putea aplica.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Emil Boc, ca premierul nu intentioneaza o escaladare a unei crize politice si ca a facut, la intalnirea cu liderul PD-L, un apel la calm si ratiune.
Inainte de a participa la intalnirea cu Traian Basescu de la Cluj, Crin Antonescu a precizat ca, desi Mircea Geoana nu va fi prezent, isi exprima disponibilitatea de a avea o intalnire si cu acesta si mai mult, s-a aratat deschis sa discute:
Presedintele Traian Basescu intentioneaza sa participe la intalnirea parlamentarilor PD-L cu membrii Guvernului, pentru a le transmite deputatilor si senatorilor ca, daca nu sustin masurile de austeritate si Executivul este demis prin motiune de cenzura, atunci PD-L va trebui sa treaca in opozitie.
google-analytics.com