Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (3.25 secunde)
Primarul a propus membrilor comisiei sa nu autorizeze actiunea noastra deoarece este campanie electorala si s-ar bloca circulatia pe strazile Brailei si Domneasca, ceea ce ar putea da nastere la tulburari publice.
Reprezentantii Camerei Consultantilor Fiscali continua actiunile de atragere sau intimidare a membrilor Corpului Expertilor Contabili (CECCAR). ... "Biroul Permanent al Consiliului Superior cere membrilor Corpului sa nu dea atentie unor astfel de gesturi de intimidare si sa continue sa desfasoare toate activitatile la care acestia au dreptul potrivit art.
Neagoe a trecut si la amenintari la adresa membrilor FRF, punctand ca, daca "doriti sa continuati cu abuzurile comise fata de conducerea AJF Dolj va stau la dispozitie, urmand ca la momentul potrivit sa ma adresez instantelor sportive, daca mai sunt, si apoi la cele civile interne si internationale".
Gheorghe Piperea solicita demisia celor 3 sefi de Parchete si a membrilor CSM In urma deciziei Curtii Constitutionale, care a admis existenta unui conflict de natura constitutionala dintre puterea legislativa si puterea judecatoreasca pe ancheta OUG 13, celebrul avocat Gheorghe Piperea solicita demisia celor vinovati (atat din justitie cat si din politica), pentru situatia in care s-a ajuns in prezent.
Chiar era necesara o suplimentare a numarului membrilor CA? ... Explicatia legata de suplimentarea numarului membrilor consiliilor de administratie, majoritatea reprezentanti ai PSD, a fost data de primarul Dumitru Nicolae in cadrul conferintei de presa sustinute marti, argumentele edilului sef al urbei fiind surprinzatoare, dar previzibile.
Neanuntat, acesta venise insotit de ministrul Gheorghe Gheorghiu-Dej - o alta incalcare a protocolului, fiindca nu se puteau aduce persoane straine la intalnirea dintre Suveran si Primul-ministru, mai ales neinvitate.
a€žVa recomand tuturor membrilor PNL sa lasati animozitatile la o parte si sa gasiti calea de intelegere cu membrii PDa€œ, a spus presedintele PNL.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Ploiesti ca presedintele executiv interimar al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va fi inclus in faza a doua a proiectului "Generatia 2008", care este dedicata membrilor PSD ce doresc sa candideze la functii eligibile.
Presedintele Traian Basescu le-a spus miercuri membrilor Comisiei prezidentiale pentru patrimoniu ca trebuie sa identifice solutii la problemele din dommeniu care, prin intermediul partidelor, sa fie transpuse in legi care sa garanteze prezervarea elementelor de istorie si identitate nationala.
Deocamdata, discutam", a declarat Ioana Avadani, directoarea executiva a Centrului pentru Jurnalism Independent, referindu-se atat la intalnirea cu ministrul justitiei, cat si la cea dintre reprezentantii Clubului Roman de Presa cu premierul Emil Boc.Premierul garanteaza libertatea de exprimare a preseiPremierul le-a propus membrilor Clubului Roman de Presa (CRP) sa discute pe marginea legislatiei care se refera la activitatea mass-media, in contextul in care cele patru coduri juridice, aflate in dezbaterea parlamentului, au prevederi contestate de jurnalisti.
Majoritatea membrilor Biroului Permanent al PSD au cazut de acord, vineri dimineata, sa mearga in CExN de vineri dupa-amiaza cu varianta ca Statutul PSD sa nu sufere modificari majore la Congresul de sambata.
Conducerea organizatiei federatiei din Mangalia va participa, la jumatatea lunii februarie, la intalnirea Comitetului Uniunii Asociatiilor de Proprietari din judetul Constanta.
Stiu despre intalnirea premergatoare anularii cu un important om de afaceri, cu un foarte important ziarist care are si el afaceri legate de omul de afaceri si cu un foarte important reprezentant al unui trust de tigari, care a avut loc la doua zile dupa intalnirea dintre ziarist si omul de afaceri“, a afirmat Basescu.
In intalnirea pe care ieri am avut-o cu Fondul, am spus oaspetilor doua lucruri, cred, importante.
- in programul vizitei au fost incluse intalnirea cu Primul Ministru Mihai Razvan Ungureanu la sediul Guvernului (desi nu mi-a convenit acest lucru nu eram eu in pozitia de a schimba programul), intalnire la Ambasada, conferirea titlului de Doctor Honoris Causa la Universitatea Romano Americana urmata de un discurs in Aula Universitatii;
Scopul intalnirii a fost, conform lui Geoana, socializarea membrilor partidului, discutiile avute ocolind subiectele politice sensibile.
Si nu fara motiv, din moment ce primarul Radu Mazare si presedintele CJC, Nicusor Constantinescu nu au fost invitati la intalnirea cu premierul.
Sambata, la intalnirea de la Brasov, a fost prezentat raportul de activitate al ministrilor Cabinetului Tariceanu. ... Pentru a elimina toate speculatiile conform carora ministrii liberali nu ar mai avea sustinerea partidului, presedintele PNL a cerut membrilor Delegatiei Permanente un vot de incredere pentru ministrii din Cabinet.
Vicepresedintii PNL i-au sugerat premierului Calin Popescu Tariceanu sa nu mearga la Palatul Cotroceni, la intalnirea cu seful statului, si sa-i solicite lui Traian Basescu sa spuna public ceea ce are de spus in legatura cu nominalizarea Noricai Nicolai pentru fotoliul de ministru al Justitiei.
"Nu neintelegerile ar putea crea o stare de diconfort, ci mai ales faptul ca au existat anumite voci care au avut pareri personale si, uneori, si datorita noua, care nu am reusit sa dam informatiile complete, pentru ca a fost o perioada mai complicata, de vacanta si fiecare si-a format din pacate sau nefericire propria impresie, in functie de informatiile pe care a reusit sa le afle si s-a ajuns la anumite interpretari care nu erau riguros exacte", a spus Nica, raspunzand unei intrebari, dupa intalnirea de la Palatul Victoria.
google-analytics.com