Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (2.66 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inainte de a intra la sedinta BPN, ca nu stie de intalnirea de la Snagov, la care au participat Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana, apreciind totodata ca astfel de intalniri nu trebuie sa se substituie structurilor de partid.
Conditii cu privire la prevederi statutare;In statutul persoanei juridice care doreste recunoasterea ca grup de producatori, trebuie sa fie expres mentionata obligativitatea membrilor sa:- sa aplice deciziile adoptate de persoana juridica privitor la productie, raportarea datelor privind productia, comercializarea si protectia mediului inconjurator;- sa faca parte numai dintr-un singur grup de producatori pentru aceeasi grupa de produse;- sa comercializeze cel putin 75% din productia realizata prin intermediul respectivei persoane juridice;- sa puna la dispozitie, informatiile solicitate de persoana juridica referitoare la suprafetele recoltate, cantitatile recoltate si vanzarile directe, in vederea intocmirii statisticilor;- sa plateasca contributiile financiare prevazute in statutul persoanei juridice;- sa achite contributia financiara necesara pentru finantarea persoanei juridice.De asemenea, in statut trebuie sa existe prevederi cu privire la:- modul de adoptare a deciziilor in cadrul organelor de administrare si control prin proceduri democratice;- procentul maxim de voturi de care poate dispune un singur membru;- penalitatile pentru nerespectarea obligatiilor ce revin membrilor;- regulile de admitere de noi membri (durata minima a calitatii de membru nu poate fi mai mica de un an).2.
salariile bugetarilor cu 25% indemnizatia pentru cresterea copilului cu 15% indemnizatiile acordate membrilor Academiei Romane, membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si membrilor Academiei de Stiinte Tehnice din Romania cu 25% Cuantumul drepturilor reprezentand salarizarea in valuta si alte drepturi in valuta si in lei ale personalului trimis in misiune permanenta si respectiv temporara in strainatate cu 25% Cuantumul drepturilor specifice pentru activitatile desfasurate in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala cu 25% ajutorul de somaj cu 15% salariile preotilor cu 25% renta viagera a sportivilor cu 25% compensatia lunara pentru chirie cu 25% salariile angajatilor BNR, CNVM, CSSPP si CSA cu 25% cuantumul brut al pensiilor cu 15% (valoarea punctului de pensie scade la 622,9 lei) cuantumul sprijinului material acordat urmasilor membrilor Academiei Romane si urmasilor membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania cu 15% ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor indemnizatiile prevazute de Legea nr.
"Luni, 28 iunie 2010, vom decide cu privire la mandatul membrilor in CNI al caror mandat expira in perioada urmatoare si unde Senatul are un cuvant decizional", a anuntat presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Dupa intalnirea de ieri, in timp ce social-democratii si-au vazut, relaxati, de treaba, pedelistii n-au ratat ocazia de a se vedea si separat, pentru a li se explica - celor nemultumiti ca nu au ajuns in functii de conducere ale institutiilor - cele discutate.
Sirul intanirilor din ultimele zile atat intre liberali si social-democrati, cat si intre liderii PSD si presedintele Traian Basescu alaturi de reprezentantii PD s-a blocat ieri la intalnirea pe care liderii PNL si cei ai PSD urmau sa o aiba la Vila Lac 1.
Mircea Geoana a fost acuzat de conducerea PSD ca vrea sa rupa partidul si ca detaliile acestui plan au fost discutate la intalnirea avuta la hotel Ramada cu simpatizantii sai.
Cum a reactionat Ion Iliescu dupa ce a aflat de intalnirea informala de la Cotroceni Intalnirea informala din aceasta saptamana de la Palatul Cotroceni, intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu Liviu Dragnea, si seful statului Traian Basescu, este "fireasca" si "necesara", a declarat, duminica, pentru Gandul, fostul presedinte Ion Iliescu.
Procedura, pas cu pas Din momentul depunerii raportului, insotit de proiectul de modificare a Regulamentului, Biroul Permanent se intruneste, la cererea presedintelui Adrian Nastase sau a cel putin o treime din numarul membrilor.
Asadar, pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Ligii Alesilor Locali a PNL s-a aflat si alegerea vicepresedintilor, a membrilor si a membrilor supleanti ai Biroului Permanent, precum si a membrilor si membrilor supleanti ai Comitetului Executiv.
El a apreciat ca este in interesul cetatenilor ti a membrilor Guvernului sa existe o procedura clara, impartiala, de responsabilizare a minittrilor, dar ca aceasta nu trebuie nici sa lase loc abuzurilor politice care sa afecteze buna functionare a Guvernului.
Rahau intentioneaza in primul rand sa schimbe mentalitatea membrilor simpli de partid, indobitociti pana acum intr-un sistem ermetic, PRM Constanta evidentiindu-se sub domnia lui Comanici drept un partid inchis, reticent la schimbare, care a functionat sub forma unei secte, bazate pe atasamentul absurd fata de o singura persoana si nu fata de doctrina si ideologia formatiunii.
Cele doua Camere ale Parlamentului s-au reunit in sedinta comuna, in urma cu o saptamana, pe ordinea de zi fiind, printre altele, prelungirea, pana la 30 septembrie, a mandatului membrilor Curtii de Conturi.
Mai mult, AMR sustine ca, daca CSM nu va lua act de revocarea celor doi judecatori, urmeaza sa formuleze plangeri penale impotriva membrilor CSM:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul va organiza un Congres extraordinar la 9 decembrie, pentru a adopta modificarile la Statutul formatiunii care vor fi decise prin consultarea membrilor partidului.
Intalnirea cu liderii de filiale, 18 la numar, nu a fost scutita de "sare si piper", majoritatea celor care au participat la sedinta fiind nemultumiti de faptul ca Tariceanu, ori apropiati ai acestuia, le-ar fi sugerat sa nu participe.
Intalnirea de "taina" dintre conducerile celor doua partide urmarea sa puna la punct detaliile unei eventuale colaborari, in contextul tot mai vehiculat al schimbarii Guvernului.
Presedintele PSD a precizat ca intalnirea unei parti a conducerii centrale la hotelul Confort a reprezentat o parte a discutiei care va fi continuata in cadru formal, oficial".
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, intrebat despre intalnirea de vineri seara dintre liderii social-democrati si cei ai PNL, ca nu isi mai aduce aminte.
Mircea Geoana a fost acuzat de conducerea PSD ca vrea sa rupa partidul si ca detaliile acestui plan au fost discutate la intalnirea avuta la hotel Ramada cu simpatizantii sai.
google-analytics.com