Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.90 secunde)
Europarlamentarii romani au votat "cuminti" dupa indicatiile grupurilor politice din care fac parte, reiese dintr-un studiu realizat de Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM.
Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM a realizat un studiu privind potentialul de influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European. ... Institutul Qvorum va continua sa monitorizeze activitatea europarlamentarilor romani in cadrul legislativului european si va furniza regulat informatii pe aceasta tema.
I-a dat de lucru, lui Dancu si institutului sau - Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES).
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Anuntul a fost facut astazi la o dezbatere organizata de Institutul "Ovidiu Sincai" despre "Perspective ideologice pentru stanga romaneasca".
La Sala I.L.Caragiale a Hotelului Majestic din Capitala a avut loc vineri o prima dezbatere din cadrul unui proiect demarat de Institutul Ovidiu Sincai si Fundatia Friedrich Ebert privind revigorarea stangii romanesti.
Il va sustine pe Geoana sau pe Ponta?" Viorel Hrebenciuc a fost surprins, joi dupa-amiaza, in Strada Atena, la Institutul Ovidiu Sincai unde s-a intalnit cu Ion Iliescu.
Dupa incheierea studiilor la Institutul de Arhitectura din Capitala (1948), intr-o cariera intinsa pe mai bine de o jumatate de secol, a fost, printre altele, arhitect in cadrul MAE, sef-serviciu tehnic la Uniunea Arhitectilor, profesor la Scoala Tehnica de Arhitectura, arhitect la Institutul de Proiectari "Carpati", director al Unitatii de intretinere si decorare a palatelor din cadrul Oficiului Economic "Carpati".
Patru barbati mascati au intrat prin efractie ieri noapte in Institutul National de Cercetare Chimica si Petrochimica, unde au furat cutiile de valori dintr-un bancomat din incinta.
'Institutul CCSB, patronat de magnatul Dan Voiculescu, a realizat, in perioada 3-7 decembrie, un sondaj de opinie national care masoara intentiile vot si increderea in politicieni.
Institutul pentru Politici Publice a reactionat, azi, la indicatiile date ieri de Presedintele Romaniei partidelor politice si legislativului cu privire la finantarea campaniilor electorale.
Institutul pentru Politici Publice cere demisia deputatului Dan Pasat din Parlamentul Romaniei, pentru ca acesta sa se puna la dispozitia justitiei, considerand "incalificabil modul in care un demnitar se foloseste de prerogativele puterii pentru a determina obtinerea de foloase in scop propriu".
Miercuri 18 mai 2011, am luat parte la Reuniunea organizata de Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 la Fundatia Europeana Titulescu, consacrata Constitutiei Romaniei, la 20 de ani de la adoptarea ei in 1991. ... Dezbaterile vor fi publicate in "Caietele Revolutiei"editate de Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989.
Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova. ... Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea din Craiova, Institutul Teologic din Sibiu De ce este faimos Ilie Sarbu?
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Un capitol special a fost dedicat de cei de la Institutul "Ovidiu Sincai" proiectului comasarii alegerilor. ... "Institutul face jocuri neortodoxe" "Acest institut mai face si alte jocuri, mai neortodoxe.
Astfel, la momentul actual, anul 2012, diferenta dintre datele macroeconomice reale si cele facute oficial publice (dupa "prelucrarea" de catre BNR, Ministerul Finantelor Publice, Institutul National de Statistica, Comisia Nationala de Prognoza) a ajuns, pe calea adancirii diferentei, mentinuta in mod voit, dintre capacitatea administrativa macroeconomica si capacitatea de evolutie a economiei reale si pe calea efectelor dezvoltarii economiei reale, la dimensiuni considerabile.
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
Si fac asta atat prin activitatea politica, cat si alte proiecte precum prin Institutul Aspen Romania, Comitetul National pentru Dezvoltare, Institutul pentru Progres Social si Miscarea Romania Noastra.
google-analytics.com