Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (4.64 secunde)
Din cate a constatat pana acum Inspectoratul de Stat in Constructii Constanta, Marian Alexe si-a scos, in baza certificatului de urbanism, o autorizatie de constructie, dar fara a avea aviz de la Mediu, de la Pompieri sau OK-ul de la Autoritatea in Turism.
Sesizarea in cazul acestora a fost facuta de catre Inspectoratul de Concurenta Constanta, care a remarcat o abatere grava a bancilor de la legile concurentei.
Acest lucru incearca Inspectoratul de Concurenta Constanta sa-l explice mediului de afaceri constantean si primariilor locale, pentru a putea fi in stare sa absoarba cat mai mult din fondurile europene care vor fi puse la dispozitia tarii noastre.
Lucrarile din statiunea Mamaia, efectuate in plin sezon estival, au fost, in sfarsit, luate la puricat de Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Constanta.
Am organizat un program minimal, impreuna cu Inspectoratul scolar judetean, gratie sprijinului primit de doi intelectuali de exceptie care se aflau in fruntea acestei institutii:
Inspectoratul de Aviatie a primit donatie un avion turbojet de la o persoana privata Surse oficiale: Ion Tiriac ar fi facut donatia Inspectoratul General de Aviatie (IGAv) a primit ca donatie din partea unei persoane private un avion turbojet, care urmeaza sa fie utilizat pentru interventii ale SMURD.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Traian Jipa, pensionar cu acte in regula de la 1 martie Una peste alta, prin targ umbla tot felul de zvonuri, cum ca acest control anuntat nu vizeaza numai IPJ Constanta, ci si alte institutii, precum Inspectoratul Teritorial de Jandarmi Constanta si Politia de Frontiera.
Fara functii au ramas si sefii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj. ... Inspectoratul Scolar, marul discordiei Pe lista neagra a demiterilor se afla si cei trei inspectori ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, dar si directoarea Casei Corpului Didactic (CCD) Dolj:
Totul a inceput in luna august 2004, cand Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a primit o sesizare anonima, ce cuprinde 130 de pagini, prin care erau demarate afacerile lui Dumitru Lungu, la vremea respectiva director al Palatului Copiilor Constanta.
la Inspectoratul scolar Judetean, prefectul Danut Culetu i-a investit in functii pe cei trei noi inspectori ai Inspectoratul scolar Judetean Constanta:
"Vom da in judecata conducerile unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, conducerile unitatile scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratul Scolar Judetean pentru neacordarea acestor sporuri.
Casa Ana si Marinache Popescu, sediu al Comitetului judetean de cultura(Inspectoratul pentru cultura de dupa 1990 si actuala Directie judeteana penrtu cultura si patrimoniul national); ... Localul fostului Liceu industrial de fete, inaugurat in anul 1941 si unde astazi functioneaza Inspectoratul scolar judetean.
Din acelasi motiv, conducerea regiei risca sa fie amendata si de Directia Sanitar-Veterinara, dar si de Inspectoratul de Politie Judetean. ... Regia nu va scapa insa asa usor deoarece a fost sesizat si Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dolj, care a desfasurat in paralel doua anchete.
iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie. ... Pe de alta parte, Inspectoratul de Politie Constanta a reactionat, precizand ca "solicitarea initiala (n.r.
Prin intermediul consulului, fostul premier ar fi primit mobila chinezeasca in valoare de peste 100.000 de euro, de la o firma ce le-a apartinut fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Locuintei, Sergiu Sechelariu, si Irinei Jianu, fost sef la Inspectoratul de Stat in Constructii.
Inspectoratul trebuia sa ia din timp masuri sa nu se ajunga in asemenea situatii", a fost de parere consilierul judetean Victor Manea.
Toate aceste nereguli au fost descoperite in cadrul actiunilor comune de control derulate, in perioada 18-30 iunie, de Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara, Garda Financiara, Garda Nationala de Mediu, Inspectia Sanitara de Stat, Inspectia Muncii, Inspectoratul de Stat in Constructii, Administratia Nationala Apele Romane, Inspectoratul General al Politiei Romane si Jandarmerie si coordonate de catre Departamentul de Control al Guvernului.
La Inspectoratul Scolar Judetean, lucrurile au revenit in favoarea lui Petrica Miu (care va fi sustinut pentru functia de inspector general scolar), asta dupa ce, cu o zi inainte, pe lista figura un alt nume.
Partea interesanta este ca nominalizarile in cauza, si anume pentru fostul SAPARD, Inspectoratul Regional in Constructii si Oficiul Regional pentru Protectia Consumatorilor, revin in actualitate.
google-analytics.com