Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (4.52 secunde)
Inspectoratul de Aviatie a primit donatie un avion turbojet de la o persoana privata Surse oficiale: Ion Tiriac ar fi facut donatia Inspectoratul General de Aviatie (IGAv) a primit ca donatie din partea unei persoane private un avion turbojet, care urmeaza sa fie utilizat pentru interventii ale SMURD.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
In 1983 a fost transferata la Palatul Copiilor Braila, iar in 2010 a trecut la Inspectoratul Scolar, tot in subordinea Ministerului Educatiei.
Casa Ana si Marinache Popescu, sediu al Comitetului judetean de cultura(Inspectoratul pentru cultura de dupa 1990 si actuala Directie judeteana penrtu cultura si patrimoniul national); ... Localul fostului Liceu industrial de fete, inaugurat in anul 1941 si unde astazi functioneaza Inspectoratul scolar judetean.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Cel mai la indemina exemplu este Inspectoratul Scolar Judetean Galati, transformat in tinta de antrenament de Sindicatul Invatamintului Preuniversitar.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
Inspectoratul Scolar Bucuresti face verificari dupa ce o asociatie a elevilor a reclamat faptul ca regulamentul intern al unei scoli din Capitala prevede exmatricularea elevilor care au parul vopsit.
Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
Dar deocamdata ma simt foarte bine in pielea asta si am o gramada de treaba de facut la Inspectoratul Scolar", spune, la randul ei, Narciz Amza, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Constanta.
Totul este doar un plan", ne-a declarat Tania Bogdan, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean.
In cadrul sedintei, membrii CTJ au mai aprobat solicitarea catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) sa sisteze programul de desfasurare a cursurilor in scoli pe 18 mai, cu propunerea ca orele sa fie recuperate intr-o alta zi ori cursurile sa fie concentrate in saptamanile ramase pana la incheierea anului scolar.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort.
Cererile pentru achizitionarea de calculatoare cu sprijin de la stat in baza programului guvernamental "Euro 200" continua sa soseasca si in aceste zile la Inspectoratul Scolar Judetean Olt, 91 de scoli inaintand pana ieri peste 2.000 de solicitari.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Consiliul Judetean Dolj, Casa Corpului Didactic, Inspectoratul Scolar Judetean, Autoritatea de Sanatate Publica, Centrul Judetean de Instruire Psihopedagogica. ... "Nu abandona scoala" si "Sanse egale pentru educatie de calitate" au drept scop stimularea participarii copiilor de etnie roma la educatie, reducerea abandonului scolar, îmbunatatirea frecventei la cursuri.
google-analytics.com