Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (3.62 secunde)
Dupa ce la inceputul lunii Energetic Ramnicu Valcea obtinuse, la Braila, medalia de argint la junioare II, jucatoarele fiind cu un an, chiar doi mai mici decat celelalte echipe, de data aceasta, la Plopeni nu au dat nici o sansa vreunei adversare sa se gandeasca la primul loc.
In perioada anilor 2009-2017 a ocupat functia de inspector scolar general adjunct si inspector scolar general la Inspectoratul scolar judetean Calarasi, functie din care s-a pensionat la 1 septembrie 2017.
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Gorj a trimis deja Ministerului Educatiei si Cercetarii o situatie cu sumele de bani pe care le au de primit profesorii carora le-au fost calculate gresit sporurile la salariu.
Abandonul scolar monitorizat si raportat de diriginti Legea care se refera la acordarea alocatiilor scolare a fost modificata, drept pentru care atat micutii pana in 7 ani, cat si elevii isi primesc banii fie prin mandate postale, fie le sunt virati in conturile bancare, in ambele situatii insa, sumele sunt achitate de catre Directia de Munca.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Daca am fi avut un Guvern responsabil, solutia pentru acesti elevi ar fi fost mutarea in noul campus scolar din Oradea.
Noul an scolar pentru copiii cu cancer (Autoare: Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
Intre momentele vietii noastre care marcheaza un nou inceput de sperante si realizari se regaseste si momentul in care pasim intr-un nou an scolar. ... Parcursul scolar nu este intotdeauna usor, insa munca sustinuta si ambitia atrag si satisfactii pe masura.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ',,Meditatii’’ de inceput de an scolar ', pe care o puteti citi in continuare.
Ne dorim sa imbunatatim parcursul scolar al copiilor si tinerilor nu doar prin actiuni de remediere, ci si de prevenire a fenomenului de abandon scolar.
Un an nou scolar si vechile probleme ale sistemului de invatamant romanesc. ... Debutul anului scolar a readus in prim plan problemele vechi si nesolutionate ale sistemului de invatamant romanesc.
Personalul didactic de conducere din invatamantul superior (rector, prorector, decan, prodecan, director de department) si din invatamantul preuniversitar (inspector scolar general, inspector scolar general adjunct, director casa corpului didactic, inspector scolar de specialitate, inspector scolar, director si director adjunct unitate de invatamant) - va beneficia de un spor de suprasolicitare neuropsihica, de 10% din salariul de baza.
Anul scolar 2022-2023. Cel mai lung an scolar vine cu schimbari majore in Educatie
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Compania din Pitesti, controlata de fratii Ilie si Cornel Penescu, a deschis in toamna acestui an doua hipermarketuri, la Braila si Oradea, pentru care a investit 53 de milioane de euro.
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila.
google-analytics.com