Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (3.33 secunde)
30 de inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj au fost demisi ieri de inspectoarea generala Lelioara Nicola.
Senatorul Coca Lauretiu Florian a sustinut o declaratie politica intitulata Raportul UNICEF privind reducerea abandonului scolar. ... s-a dat publicitatii un Raport al UNICEF privind abandonul scolar intr-un numar de 25 de state, intre care si Romania.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ... ieri, la sediul Ministerului Transporturilor, s-a semnat contractul pentru Podul suspendat peste Dunare, Braila - Tulcea.
Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a primit, ieri, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii 16 miliarde de lei, pentru a plati retroactiv liceenilor si elevilor din scolile de arte si meserii, declarati eligibili, banii acordati prin acest program.
Spunem asta intrucat inspectorul general scolar s-a trezit "calcata", inca de la orele 8 dimineata, de un control in toata regula.
01 - 12 aprilie 2013 -organizarea intalnirilor pentru informarea si consilierea parintilor copiilor din gradinita care vor fi cuprinsi, in anul scolar 2013 - 2014, in invatamantul primar.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff. ... Inspector scolar general, dar interimar, este Lelioara Nicola, fosta directoare a Grupului Scolar Agricol Dabuleni, profesoara pe discipline tehnice - mecanica.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. ... Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Printr-o hotarare de guvern, am decis ca fiecare copil din localitatile afectate de inundatii, scolar sau prescolar, sa primeasca suma de 800.000 de lei, pentru bunuri de consum si haine.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Am organizat un program minimal, impreuna cu Inspectoratul scolar judetean, gratie sprijinului primit de doi intelectuali de exceptie care se aflau in fruntea acestei institutii: Nicolae Barzache - inspector scolar general si Stela Anghel - inspector scolar general adjunct.
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu.
Noul anul scolar va incepe pe 16 septembrie, cu mici modificari in organizarea cursurilor Si se va incheia (tot) pe 21 iunie! Ministrul Remus Pricopie a declarat ca anul scolar va incepe pe data de 16 septembrie, fiind facute mici modificari in structura acestuia. CALENDAR SCOLAR 2013-2014:
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... In schimb Voiculescu mi-a cerut sa fac o propunere pentru Prefectura din Braila. In acest sens am avut o discutie cu presedintele PC Braila, Gheorghe Obreja.
google-analytics.com