Cautare

65 de rezultate pentru "inscrieri" (2.73 secunde)
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
Exceptiile intervin in cazul primei inscrieri. ... De asemenea, in cazul primei inscrieri in cartea funciara a dreptului de proprietate, altul decat cel constituit in baza Legii fondului funciar, tarifele sunt reduse cu 50% din valoarea lor.
Craiovenii asteapta reducerile pentru "inscrieri timpurii" Chiar daca nu sunt foarte interesati de excursiile de shopping, craiovenii se intereseaza inca de pe acum de ofertele agentiilor pentru vara.
Aceasta a mai afirmat ca, pana in momentul de fata au fost depuse 11 dosare pentru inscrieri, dintre care doua la Facultatea de Pompieri, respectivele persoane optand, totodata, si pentru Scoala de Subofiteri, iar alti sapte candidati s-au inscris la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Cel mai probabil, primele înscrieri se vor face din a doua jumatate a lunii mai. ... Singurele autorizate pentru administrarea unui fond de pensii private sunt ING si AVIVA, care vor începe în scurt timp sa faca înscrieri.
Planurile de afaceri incorecte, fara niciun leu de la stat "Am avut insa si un program unde, desi au existat inscrieri, nu s-a alocat niciun ban.
Pentru a stopa cererea de inscrieri in PNL, deputatul Titu Gheorghiof a dat un moratoriu prin care cere oprirea inscrierilor in partid timp de sase luni, moratoriu care a intrat in vigoare de vineri seara.
Inscrieri si retrageri din cursa Vicepresedintele PD, Adriean Videanu a pare sa fi hotarat miercuri seara sa renunte la candidatura pentru sefia partidului, in favoarea ministrului de Interne, Vasile Blaga, care va depune o motiune pentru preluarea conducerii formatiunii, sustin surse din PD.
Pentru informatii si inscrieri pot suna la telefonul 0744.804382 sau accesa site-ul www.tablecraiova.ro", a spus Mihai Iliescu, organizator.
El a explicat ca disputele din filiala sunt cauzate de faptul ca in ultimul an au existat mai multe inscrieri in organizatie, iar liberalii mai vechi au contestat dreptul nou-venitilor de a vota la alegerile municipale.
In premiera in Romania, toate evenimentele Bucharest RUNNING CLUB vor beneficia integral de tehnologia MYLAPS dedicata evenimentelor sportive - platforma de inscrieri, aplicatia pentru eveniment, sistemul de cronometrare.
"Voi fi onorat daca voi fi acceptat in aceasta constructie", a spus senatorul, care a evitat sa se exprime transant in privinta unei eventuale inscrieri in PD.
Pentru grupurile organizate prin scoli, se asigura gratuitate atat pentru copii, cat si pentru cadrele didactice insotitoare, la orice proiectie Minimest. Pentru mai multe detalii sau inscrieri de grupuri organizate, trimiteÈ›i un e-mail la adresa [email protected].
Cum se obtin banii Depunerea cererilor de finantare se face in perioada 12 iulie - 10 august 2006, iar incepand cu 6 iulie se pot face si inscrieri on line, conform instructiunilor care vor fi publicate pe site-ul www.cancelarie.ro.
Conform presedintelui CJ Dolj, la sfarsitul perioadei de inscrieri, pe 12 august, fiecare localitate doljeana va trebui sa aiba cel putin un proiect.
Bolcas il considera pe Timofte "un om serios" si spune ca nu a existat pana acum nicio discutie la nivelul conducerii PRM pe tema unei posibile inscrieri a fostului director SRI in partid.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, sustine ca in ultima perioada social-democratii au fost asaltati de cereri pentru inscrieri din partea mai multor personalitati politice din cadrul altor partide.
Pana atunci asteptam si alte inscrieri", ne-a mai spus liderul liberal. Referitor la sondaje, Manea a tinut sa observe situatia mai delicata a primarului Mazare, comparativ cu anii trecuti:
PSD Mangalia s-a intrunit, in cursul zilei de marti, in sedinta de Comitet Executiv, ocazie cu care au fost validate aproximativ 200 de noi inscrieri in partid.
Pai de atunci si pana acum puteam sa plec de multe ori". Ionel Mantog spune ca in perioada urmatoare se vor mai inregistra si alte inscrieri in PD-L.
google-analytics.com