Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (5.11 secunde)
Conform certificatului de nastere de la spitalul Cedars-Sinai, fetita se numeste North, iar numele de familie este cel al tatalui deci West.
Si sosind la capiste, au intrat intr-insa dregatorul cu Corneliu si cu toti cei ce venisera cu dansii, intre care era si femeia boierului, anume Evantia, si Dimitrie, fiul lui, ca asa se chema dupa numele tatalui sau.
Nu si pentru mine, obisnuit cu povestirile tatalui meu, de la Manastirea Dealu. L-am iubit ca pe un frate si l-am admirat.
Fiica a atras atentia tatalui asupra unei dungi neobisnuite de lumina pe cer. Aproape imediat ce el s-a concentrat s-o vada mai bine, lumina a aparut in fata lor, la o distanta de aproximativ 50 de metri si la 15 metri deasupra solului.
Craniul a ramas mostenire fiicei lui Mitchell-Hedges, Anna, care a sustinut in continuare versiunea tatalui sau si, dupa ce s-a stabilit in Canada, a facut mai multe turnee in care a incercat sa-i convinga atat pe oamenii de stiinta, cat si pe cei de rand, ca acesta a fost descoperit in 1927, in vechiul templu mayas, si ca detine puteri miraculoase.
Apoi, Sfanta Fecioara s-a retras in Gradina Ghetsimani si s-a rugat Tatalui Ceresc sa-i ierte pe acei oameni care au savarsit pacatul uciderii si sa le trimita un simbol al legaturii cu El.
Adica, tot ceea ce poate fi mai departe de felia de cozonac si de cana cu ciocolata fierbinte, asezate pe tava micului dejun de mainile pufoase si parfumate de sapunul cu lavanda ale mamei, de camasa alba-colilie, asezata in asteptarea imbracarii pe spatarul scaunului, de pantofii din piele fina lustruiti lux de mainile experte ale tatalui.
Cu prilejul preluarii tronului de catre noul Imparat, in urma abdicarii tatalui sau, japonezii vor lua vacanta din 27 aprilie pana la 6 mai.
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
- In 2016 a fost proiectat la UMF Iasi, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii, un film de arta despre colectia de pictura a tatalui dvs., marele oncolog Ion Chiricuta, colectie care este gazduita in Muzeul din Barlad.
PSD crede ca democratii l-au sechestrat si perchezitionat ilegal pe Boris Lintarov, fiul defunctului primar PSD Ilie Lintarov, in timp ce savarsea un gest crestinesc si dadea de pomana satenilor in pomenirea tatalui sau.
Daca procesul avanseaza lent si fara vreun rezultat notabil, Iucinu este multumit de faptul ca procurorii au decis sa redeschida investigatiile privind moartea tatalui sau.
El a primit de la Florin Cioaba o medalie cu chipul tatalui acestuia, Ion Cioaba, iar de la Gabi Lunca, un album de familie si cateva discuri.
"Riscam astfel sa pierdem o finantare de 1 milion de euro pentru canalizarea de pe strada Ciocarliei", a atras atentia Matei, secondat cu mare atentie si grija de fiica acestuia, Lavinia, ochi si urechi la discursul tatalui.
"Discutiile au relevat faptul ca e la curent cu o serie de aspecte privind activitatea unor legionari din interior, precum si a celor din emigratie, iar datorita activitatii trecute a tatalui sau se bucura de increderea celor cu care vine in contact.
"Este al tatalui meu, de la firma, l-am luat cu imprumut. Ce sa fac? Umblu cu masina de inchiriat", a spus, amuzat, Claudiu Palaz.
El a spus ca bunicul sau din partea tatalui, Israel Gitenstein, a emigrat in Statele Unite din Republica Moldova, care facea, pe atunci, parte din Romania, iar parintii bunicii sale proveneau, de asemenea, din tara noastra.
Nici nu sunt in dispozitie de petrecere, am avut recent decesul tatalui meu si am spus sa facem un lucru putin mai diferit.
Matera chiar a recunoscut ca este o apropiata a premierului Silvio Berlusconi, cel care a promovat-o in politica, in timp ce EBA incearca in continuare sa convinga pe toata lumea ca ea a obtinut un mandat in Parlamentul European ca independent, fara sustinere din partea PD-L sau a tatalui ei, presedintele Traian Basescu.
"In orice caz, vreau sa subliniez ca am candidat la alegerile europene ca independent si nu din partea partidului politic al tatalui meu", afirma Elena Basescu.
google-analytics.com