Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (3.34 secunde)
Gheorghe Nou din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc la cimitirul Reinvierea. Fostul premier, Petre Roman, cu care Mioara Roman a fost casatorita peste 30 de ani, a venit ieri la priveghi.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Tanarul, in varsta de 17 ani, fara permis de conducere, a plecat la plimbare cu masina de serviciu a tatalui sau, a pierdut controlul masinii, care s-a izbit violent de un gard de beton.
In caz contrar, Mircea Geoana este amenintat ca va citi de prin ziare despre actiunile din timpul Revolutiei ale soacrei sale Margareta Costea si ale tatalui sau, generalul Geoana.
Ca fiul lui Fatuloiu se documenteaza la sediul IPJ Constanta si prin statiuni cu privire la activitatea subordonatilor tatalui sau?
Acesta a adus ca dovada a vocatiei succesorale dupa bunicul sau mai multe documente, din care rezulta ca este unicul mostenitor al tatalui sau, Marin Negoescu, fiul boierului pe care l-a "mostenit" nepotul lui Mititelu.
Desi dorea sa urmeze artele plastice, la sfatul tatalui sau, a ales sa dea admitere la arhitectura. Dinu Patriciu a absolvit Institutul de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti in anul 1975, obtinand diploma de arhitect.
Potrivit noii declaratii de avere, Bogdan Olteanu i-a imprumutat in 2005 tatalui sau, Danut Olteanu, 65.000 de euro. In noua declaratie de avere mai apare o datorie in valoare de 60.000 de euro, la BRD.
"Sora mea mosteneste talentul tatalui si bunicului nostru. Suntem patru surori si trei dintre noi picteaza", a precizat Carmen. Picturile Gabrielei expun cladiri renumite din Bucuresti, precum Ateneul Roman si CEC-ul, dar si altele, din tara - Castelul Bran - si sunt in culori vii.
Mama ii spunea ca ea nu are bani si sa ii ceara tatalui ea. Tatal ei ii dadea de fiecare data bani iar ea isi cumpara inghetata.
Iar inainte de Inaltarea Sa la cer, Iisus a poruncit ucenicilor Sai sa ramana in Ierusalim, pana cand se vor imbraca cu putere de sus (Luca 24, 49), apoi sa mearga in toata lumea pentru a face ucenici din toate neamurile, botezandu-i in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului DuCh, invatandu-i sa pazeasca toate cate le-a poruncit El lor (cf.
Da, regret ca fiica mea nu a putut sa se bucure de o familie cum m-am bucurat eu si regret ca nu a putut sa-i spuna tati lui Serban, asa cum ii spun eu tatalui meu.
Dar si sora tatalui, mama Ica (o chema de fapt, Florica, insa aflat la o varsta frageda, n-am putut sa-i pronunt numele decat Ica si toata lumea asa i-a spus), o femeie extraordinara, a doua mama pentru mine, si ea si-a pus amprenta, augmentand pasiunea de care vorbeam.
Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor.
Dupa disparitia tatalui, in 1941, ii facea mamei vizite scurte, politicoase si distante, fara a primi prea multe felicitari pentru Premiul Goncourt, asa cum nu primise nici pentru titularizare.
In adolescenta timpurie, mergeam de doua ori pe saptamana la un mic cinematograf aflat dupa colt de magazinul tatalui meu si, la unison cu prietenii mei, tipam in timpul filmelor de groaza si ne uitam fascinati la eternele filme despre ororile din cel de-al Doilea Razboi Mondial.
amplifica portretul personajului pana la dimensiunea unui demiurg scapatat, imaginand alungarea sa pe modelul martirizarii Fiului, iar ratacirea sa pe cea a comuniunii Tatalui creator cu natura creata.
Patriarhul Avraam a ascultat si nu a pregetat sa-l aduca jertfa lui Dumnezeu pe unicul sau fiu, pe Isaac, prefigurand jertfa Unicului Fiu al Tatalui ceresc.
Desi a absolvit Teologia, pe care o considera stiinta sociala cea mai apropiata de om, Ionut nu i-a urmat ca preot tatalui sau.
Desi a absolvit Teologia, pe care o considera stiinta sociala cea mai apropiata de om, Ionut nu i-a urmat ca preot tatalui sau.
google-analytics.com