Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (5.27 secunde)
MIHAI ERBASU, OM DE AFACERI SI POLITICIAN In vara anului 2004, omul de afaceri Mihai Erbasu (62 ani) a fost gasit mort in piscina goala a vilei sale din Snagov. A urmat inmormantarea, speculatiile si o ancheta a Politiei care a fost nevoita sa elucideze cauza mortii suspecte.
Pe site-ul Teatrului National se precizeaza ca inmormantarea artistului va avea loc pe 5 ianuarie, la cimitirul Bellu. Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului se afla depus la capela Cimitirului Bellu.
xxx La inmormantarea unui bancher, de sicriu se apropie un prieten, deschide portmoneul, ia de acolo 200 de dolari si-i pune inauntru, apoi pleaca in tacere.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles. Joi va fi adus la Bucuresti, iar sambata urmeaza sa fie inmormantarea la Curtea de Arges .
Inmormantarea sotiei va avea loc marti, la cimitirul catolic. La medic - Doctore, sotia mea si-a pierdut vocea. Ce e de facut?
Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, in aplauzele fanilor care l-au iubit. Toti cer intr-o singura voce sa se faca dreptate, iar daca cineva a gresit in cazul interpretului, sa platesca.
Asa se face ca la inmormantarea sa - cea mai grandioasa din cate au avut loc pe Pamant si care a eclipsat funeraliile unor Stalin si Churchill, Mao Tzedun si John Kennedy - au fost cat mai aproape de trupul neinsufletit mai multi sefi de stat si de guvern ca niciodata, dar si milioane de oameni simpli de pretutindeni.
Inmormantarea grandioasa de care a avut parte “ultimul cruciat al lumii crestine“, cel care a purtat iubirea hristica pe intreaga planeta, a fost prilejul pentru peste un milion de pelerini adunati in Piata San Pietro sa scandeze un slogan surprinzator pentru niste funeralii in rit catolic:
Sincer, eu nu am urmarit tot tambalaul cu detalii despre accident, cu inmormantarea si restul. Am vazut doar foarte pe fuga.
Atunci cand niste preoti caterisiti, dati afara din preotie pentru imoralitate, furturi sau relatii amoroase impotriva firii, incep sa poarte straie de mitropoliti ortodocsi sau sa slujeasca la ingropaciuni de sinucigasi (vezi inmormantarea omului de afaceri Anghelescu), Biserica trebuie sa ceara autoritatilor sa curme aceste aberatii.
Finalul n-are cum sa ne ingrijoreze, fiindca tot comunismul planetar a fost impotriva firii, de la emanatie la aplicarea si inmormantarea lui.
Fratii Mazare au primit aprobare sa iasa din inchisoare, ca sa participe la inmormantarea mamei lor. Imediat dupa incheierea funeraliilor, cei doi frati trebuie sa mearga insa inapoi in arest.
Fratii Radu si Alexandru Mazare au fost eliberati din inchisoare, ca sa poata participa la inmormantarea mamei lor. Au fost adusi la Constanta cu duba si sunt paziti de sapte gardieni.
Banii primiti vor fi folositi de cei doi pentru a-si pregati inmormantarea in satul natal, Gradistea de Valcea, unde traiesc intr-o casa care n-a avut niciodata curent.
Aceasta a lovit-o pe copila chiar pe trecerea de pietoni. Va reamintim ca la inmormantarea fetei a izbucnit un scandal monstru, iar cinci politisti au fost batuti.
Regina a schimbat protocolul vestimentar la inmormantarea Printului Philip. Orchestra Simfonica din Londra a organizat un moment omagial pentru Regina.
Doi dintre cei trei copii ai Printilor de Wales, William si Kate, printul George, in varsta de 9 ani, si sora sa Charlotte, in varsta de 7 ani, vor urma alaturi de familia regala sicriul, catre Catedrala Westminster Abbey.
Inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a a fost cel mai mare eveniment din istoria Marii Britanii. Ceremoniile au fost rezultatul unei coregrafii perfecte care a avut de toate - costumatii elaborate, cimpoaie, clopote, soldati calare, tunuri si castele.
Politistii se asteapta ca la Piatra Neamt sa vina interlopi din toata tara pentru a participa la inmormantarea lui Gheorghita Mararu, ucis duminica.
Moscova a anuntat ca a doborat o racheta ucraineana deasupra peninsulei. In capitala rusa s-au luat masuri stricte de securitate pentru inmormantarea bloggerului militar ucis recent, intr-un atac cu bomba.
google-analytics.com