Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (2.67 secunde)
Kamara si fratii sai s-au ocupat de funeralii si inmormantarea a avut loc miercuri. ... "In aceasta dupa-amiaza a fost inmormantarea.
A facut ceea ce doreau sa faca femeile mironosite dupa inmormantarea Mantuitorului. A anticipat inmormantarea lui Hristos si pregatirea Lui cu miresme, aducand mir de mult pret.
A facut ceea ce doreau sa faca femeile mironosite dupa inmormantarea Mantuitorului. A anticipat inmormantarea lui Hristos si pregatirea Lui cu miresme, aducand mir de mult pret.
"Inmormantarea" se poate face tot la crematoriu. ... Religia crestina nu accepta decat inmormantarea. Ultima dorinta Am mers la crematoriul Vitan - Barzesti intr-o zi aglomerata.
La inmormantarea Vanessei, italienii infierbantati s-au revoltat zgomotos impotriva romanilor "ucigasi", a romanilor "care nu platesc taxe si fac pe stapanii" in Peninsula. ... Nu-mi amintesc ca, la inmormantarea celor doi, sa se fi strigat "italieni ucigasi" sau "afara cu broscarii din tara".
Printul George si Printesa Charlotte se vor alatura celor peste 2.000 de invitati la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a, la Abatia Westminster.
Inmormantarea lui Aleksei Navalnii va avea loc astazi, in jurul orei 13:00 (ora Romaniei), iar rusii deja au inceput sa se adune la biserica la care va avea loc slujba pentru disidentul ucis.
Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau. ... Lucrezia Borgia nu este considerata altfel decat ca fiica incestuoasa a lui Alexandru al VI-lea, amanta tatalui si a fratilor sai (Cesare si Giovanni) in acelasi timp.
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova. ... - Da, i-a fost asistent si tatalui meu, la Anatomie.
Actiunea social-democratilor nu s-a mai tinut, deoarece liderii PSD din toata tara au participat la funeraliile tatalui presedintelui PSD. Toti membrii conducerii PSD, in frunte cu Ion Iliescu si Adrian Nastase, au fost alaturi de Mircea Geoana si familia sa la funeraliile tatalui presedintelui PSD, generalul (r) Ioan Geoana.
Ciprian Stoichin, locatar al blocului, ne-a declarat ca a parcat masina sa si pe cea a tatalui in apropierea rampei de descarcare a firmei de curierat, iar cand s-a trezit, una dintre masini era parcata in alt loc, iar cealalta disparuse.
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia! ... Astfel, fetita ei, care are acum 5 ani si stie adevarul despre tatal sau, va putea avea si numele tatalui trecut in certificatul de nastere!
Ilinca Vandici (26 de ani) a fost devastata la moartea tatalui sau, decedat in 2008 din cauza unui cancer. ... Nu cred ca puteam trece peste durerea pierderii tatalui daca nu credeam ca ma sprijina de undeva de sus.
Felicitari pentru steaua inchinata pe pamant tatalui tau ca in cer deja stralucea ca un luceafar.
Veti invinge inaintea oricarui rau dinnainte complotat, veti incepe sa vedeti foarte clar in sufletele oamenilor care va inconjoara si sunteti feriti de farmece, de vraji, de orice incercare de rau asupra dvs!" Rugaciunile incepatoare In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantuli Duh.
La implinirea varstei de 15 ani, nazdravanul flacau ii cere tatalui sau fagaduinta facuta la nastere.
Simona s-a si intors in tara, pentru ca duminica la pranz a avut loc inmormantarea. ... Femeia de 46 de ani era sotia fratelui tatalui Simonei, Stere Halep.
Gica Popescu, condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare, se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova. El ar putea fin eliberat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare de catre Tribunalul Arges pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Verdictul a venit dupa aproximativ sase luni de deliberare, iar curtea a mai decis ca Cioaca sa ramana fara drepturile civile timp de cinci ani.
Desigur, ei urmeaza sa joace doar prin divizia C, la un loc cu nasul Elodiei si mioarele lui Becali. Dar sa lasam trecutul sa mearga linistit spre cartile de istorie contemporana si sa ne ocupam de prezent.
google-analytics.com