Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (2.63 secunde)
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Momentele acelea sunt acum cercetate de procurorii militari, in dosarul in care se vorbeste despre infractiuni contra umanitatii. ... infractiuni contra umanitatii, o fapta care nu se prescrie. ... Dupa 27 de ani de tergiversari, Parchetul General a decis sa redeschida Dosarul Revolutiei si sa investigheze, in rem, infractiuni impotriva umanitatii:
94 alin.1 litera m) - ca raportul de serviciu al functionarilor publici "se suspenda de drept" in cazul in care fata de functionarul public "s-a dispus trimiterea in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de natura celor prevazute la art.
Cei în cauza sunt anchetati pentru savârsirea a 6.017 infractiuni, în special înselaciune, fals si uz de fals. Politistii care s-au ocupat de centralizarea datelor spun ca foarte multe infractiuni de acest gen au fost înregistrate în Capitala si în judetele Neamt, Sibiu, Bihor, Brasov si Arges.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 64 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 2 au savarsit infractiuni economice, 23 au comis fapte pe linie judiciara, 12 la ordine publica si 27 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 50 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 2 au savarsit infractiuni economice, 18 au comis fapte pe linie judiciara, 13 la ordine publica, 16 la regimul circulatiei si 1 la alte structuri. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 46 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 5 au savarsit infractiuni economice, 21 au comis fapte pe linie judiciara, 1 pe linie de arme si munitii, 6 la ordine publica si 13 la regimul circulatiei.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 39 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 1 a savarsit infractiuni economice, 9 au comis fapte pe linie judiciara, 13 la ordine publica si 16 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 32 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 1 a savarsit infractiuni economice, 16 au comis fapte pe linie judiciara, 1 pe linie de arme si munitii, 5 la ordine publica si 9 la regimul circulatiei.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 83 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 3 au savarsit infractiuni economice, 49 au comis fapte pe linie judiciara, 9 la ordine publica si 22 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 43 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 39 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 1 a savarsit infractiuni economice, 3 au comis fapte pe linie judiciara, 6 la ordine publica, 29 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 52 de suspecti de comiterea unor infractiuni. ... Infractiuni flagrante: ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 22 Politie, sub aspectul savarsirii infractiuni de nerespectare a unei hotarari judecatoresti, cu A.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 43 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 14 au savarsit infractiuni economice, 13 au comis fapte pe linie judiciara, 2 la ordine publica si 14 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 38 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 1 a savarsit infractiuni economice, 16 au comis fapte pe linie judiciara, 5 la ordine publica si 16 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 60 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 46 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 4 au savarsit infractiuni economice, 20 au comis fapte pe linie judiciara, 12 la ordine publica si 10 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 63 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
Oamenii legii au constatat 17 infractiuni, din care cinci de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si noua infractiuni de detinere, port sau uz de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii si trei infractiuni de contrabanda calificata.
google-analytics.com