Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (3.87 secunde)
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: 1.Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Accidente La locul de munca, efectele somnului insuficient se manifesta prin eficienta redusa, productivitate scazuta, erori si accidente. ... Un studiu a descoperit ca soferii ce relateaza ca dorm mai putin de 7 ore pe noapte au un numar mult mai mare de accidente.
Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Politistii de la Serviciul Rutier Mehedinti au oprit in trafic autoturismul in care se aflau cei patru intrucat soferul acestuia a trecut pe culoarea rosie a semaforului amplasat intre viaductul Bahna si municipiul Orsova. ... Soferul masinii nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric.
Soferul nu i-a vazut pe copiii care s-au agatat de spatele autobuzului. ... RATB va face o ancheta interna pentru a stabili daca soferul se face vinovat de producerea accidentului. ... Acestia s-au lovit de coltul din dreapta spate al autobuzului soferul neputand sa-i vada. ... Politia cerceteaza cazul.
S-a mai domesticit politia. ... Dar a bate un om beat e o crima. Un om beat trebuie respectat si chiar invidiat.
S-a mai domesticit politia. ... Dar a bate un om beat e o crima. Un om beat trebuie respectat si chiar invidiat.
Politistul care a ranit marti seara un barbat era beat.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
- (1) Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
XC70 se comporta ca o limuzina atunci cand este condus pe strazile orasului, insa reuseste sa ofere senzatii veritabile de offroader daca soferul il conduce in locuri accidentate.
Lipsa panourilor de avertizare sau a cablurilor de alimentare a acestora au dus la inregistrarea mai multor accidente. Saptamana trecuta, firma de paza Quartz Security Sistems, din Pitesti, a anuntat ca a inceput asigurarea pazei mobile pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in baza unui contract semnat cu Compania de Drumuri.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Iar in conditiile in care comisarul Emilian Nicolae s-a implicat personal in campania derulata de Mariana Mircea impotriva primarului, facand pe soferul, apoi pe ghidul unor detractori popositi prin Cernavoda pentru a aduna date despre contracandidatul pesedistei, locuitorii orasului ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a-si da votul unei femei care s-a aliat cu un politist interlop.
Dar nu oricum, ci direct din masina, cu soferul la volan. ... Si din 10 astfel de cazuri, da peste un fraier sau doi care pun botul si, speriati ca vor chema politia si il vor lasa fara carnet pentru neacordarea de prioritate, sar cu banul.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
google-analytics.com