Cautare

26 de rezultate pentru "infotrafic" (4.63 secunde)
Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Politiei Romane, luni dupa-amiaza nu erau drumuri nationale blocate din cauza zapezii. ... Specialistii centrului Infotrafic au transmis soferilor o serie de recomandari, date fiind conditiile meteo-rutiere existente:
Circulatia rutiera pe DN1, in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, se desfasoara cu dificultate, iar in zonele statiunilor Azuga si Busteni masinile merg bara la bara, politistii recomandandu-le soferilor sacircule pe ruta ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti, potrivit Infotrafic.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Infotrafic: Aglomeratie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul catre Bucuresti Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca se circula in conditii de aglomeratie pe DN 1, duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul de mers catre Bucuresti.
Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca traficul feroviar pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta a fost intrerupt intre Lehliu si Sarulesti, dupa ce un tren de marfa a lovit din spate un alt marfar, care circula cu viteza mai mica, sambata in jurul orei 4.00.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
De asemenea, sistemul TraficOK va prelua si informatiile furnizate de Politia Rutiera, Centrul Infotrafic, soferi, mass-media, camere de supraveghere si radare de pe arterele de circulatie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane atentioneaza in privinta pericolelor pe care circulatia in condirii de vreme nefavorabila le poate reprezenta pentru participantii la trafic.
Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane arata ca marsul este programat sa inceapa la ora 7.00, fiind organizat de Grupul de intiativa civica IMPREUNA PENTRU A8 si ASOCIATIA MOLDOVA VREA AUTOSTRADA.
Sase persoane au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc joi, in jurul orei 14.00, pe DN6, la iesirea din Timisoara spre Biled, in care au fost implicate un microbuz si un tractor, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.
Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe DN7, la kilometrul 178+700 metri (centura municipiului Ramnicu Valcea), din cauza unui autotren avariat, informeaza centrul Infotrafic.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia auto pe DN13 Sighisoara - Targu Mures este la aceasta ora intrerupta, in ambele sensuri, in zona localitatii muresene Tigmandru, din cauza unui accident.
Centrul Infotrafic a anuntat ca in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN1, pe tronsonul Ploiesti - Baicoi.
Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi, 20 noiembrie a.c., Directia Rutiera a organizat, pe DN1, in localitatea Baicoi o noua actiune de combatere a principalilor factori cauzatori de accidente grave - viteza nelegala, depasirea neregulamentara si conducrea sub influenta bauturilor alcoolice.
Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti.
google-analytics.com