Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (4.40 secunde)
Mangaliotii au, incepand de ieri, un "Club al Pensionarilor" dupa modelul Constantei. Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
Mutare surprinzatoare la Mangalia, acolo unde ex- conservatorul, ex-liberalul Eugen Pricopie, fost, printre altele, si vicepresedinte al DMHI Mangalia, s-a inscris in Partidul Romania Mare si va candida la Primarie.
Consilieri exclusi din PSD, PNL, PC, sub acuzatii de coalizare cu actuala conducere a administratiei publice locale. In timp ce alte partide se agita sa-si faca ordine in curtile proprii, PDL Mangalia, o organizatie acum cativa ani extrem de tensionata, pare sa-si fi gasit linistea.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, considera ca ultima iesire in presa a actualei administratii locale, referitoare la "Proiectul pentru tinerii din Mangalia", este scandaloasa.
Declaratia primarului Mangaliei, Zanfir Iorgus, la adresa presedintelui PSD Mangalia, Claudiu Tusac, nu a ramas fara raspuns. "Domnul Zanfir Iorgus, inca primar al Mangaliei, ma acuza ca nu stiu abecedarul elementar al bugetului local" - arata, intr-un comunicat de presa remis redactiei, Claudiu Tusac, presedintele PSD Magalia.
PDL Mangalia a organizat o masa de Florii pentru persoanele in varsta sau cele cu posibilitati materiale reduse din localitate.
Mangalia s-a umplut de afise si pliante, prin care fiecare candidat isi prezinta echipa, indemnul la vot sau programul.
Sfarsitul de saptamana a scos pe strazile Mangaliei contracandidatii la Primaria Mangalia si sustinatorii acestora. ... Actiunea lui Zanfir Iorgus a beneficiat de prezenta liderului central al PDL Teodor Stolojan, dar, spun social-democratii, demersul s-a transformat intr-o "postura jenanta".
Politistii din Mangalia nu vor putea rezolva decat dupa alegeri plangerea penala care a fost depusa in urma incidentului cu buletinele de vot despre care reprezentantii mai multor partide politice sustin ca ar fi reprezentat o tentativa de fraudare a alegerilor.
Ieri seara, Biroul Permanent Local al PD-L Mangalia a fost informat oficial cu privire la numirea unui nou presedinte interimar al organizatiei - fostul primar Zanfir Iorgus, care il inlocuieste pe Nae Negrea, prin dispozitia BPJ Constanta, condus interimar de Ion Popescu.
Liderul PNDC Mangalia, Florin Maftei, sustine, in continuare, necesitatea dizolvarii Consiliului Local Mangalia si organizarea de alegeri. “Acest consiliu nu este functional, parerea mea este ca dizolvarea este binevenita si necesara, pentru ca de luni de zile acest consiliu nu functioneaza”, spune Florin Maftei.
“De ce sa mai pierdem timpul cu un proces care poate dura si 7 luni de zile?
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
Ziua si schimbarea pentru ministrul Turismului, o alta societate de stat din turismul constantean desemnandu-si noua conducere, potrivit unui document remis Bursei de Valori Bucuresti. ... din Mangalia sa-si schimbe sefii. ... , a hotarat revocarea din functie a tuturor celor 5 membri ai Consiliului de Administratie:
Prieteniile din sudul litoralului ar putea "taia" elanul unora dintre pedelistii care poate ca viseaza sa ajunga presedinte al Daewoo Mangalia Heavy Industries.
Presedintele PC Constanta, Ion Minca (foto), a declarat ieri ca s-a intalnit luni, la un gratar, cu primarul Mangaliei si alti trei consilieri locali PSD, pentru a incerca sa gaseasca o solutie de a rezolva criza din oras.
Judecatoria Mangalia a scutit filiala PD-L de la plata celor trei amenzi date in campania electorala de catre inspectorii din primarie.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, s-a intalnit, ieri, cu prestatorii de servicii de transport cu taxi. La dezbaterea initiata de edil au participat aproximativ 80 de taximetristi, care au prezentat principalele probleme intampinate pe parcursul desfasurarii activitatii lor.
Zece consilieri locali din Mangalia s-au reunit vineri intr-o sedinta extraordinara, primarul Mihai Claudiu Tusac (foto) si alesii PSD refuzand si de aceasta data sa dea curs invitatiei de participare.
Intentia Consiliului Judetean Constanta de a lua "sub aripa" toate lacurile si baltile din judet a fost data peste cap, duminica, 23 august a. ... , de votul negativ dat de 9 consilieri de la PDL si PNL.
google-analytics.com