Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (4.74 secunde)
Sef de ceremonii, Nicolae Urdea. Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data“ mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.
In cadrul Centrului Cultural Mangalia a avut loc prima sedinta, cea de constituire si alegere a componentei Biroului de Conducere Local al Partidul Initiativa Nationala (PIN). ... Totodata, vicelider al PIN Mangalia a fost desemnat Leonard Tanase, iar secretar Radu Craciunescu.
Sedinta de Consiliu Local a alesilor Mangaliei a fost un bun prilej pentru primarul orasului, Zamfir Iorgus, sa infiereze in termeni aspri modul in care a debutat actualul sezon estival, precum si lipsa de bun simt a patronilor din statiunile litoralului sudic, care continua sa isi ridice noile imobile intr-un stil haotic, cu nepasare fata de turisti.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala.
Partidul Democrat, prin Fundatia "Catunul", ofera zilele acestea tuturor pensionarilor cu venituri mici, de sub 300 de lei, precum si familiilor fara venituri si persoanelor cu handicap, pachete cu alimente, la sediul formatiunii.
Lucrurile incep sa se limpezeasca si in municipiul Mangalia in ceea ce priveste candidatul PD pentru primarie.
Potentialul viitor candidat al Partidului Democrat Mangalia la functia de primar al municipiului, Paul Foleanu, doreste ca, in cel mult jumatate de an, sa reuseasca sa aduca in localitate reteaua de gaze naturale.
Eurocandidatul liberal pentru Parlamentul European Marius Enescu a tinut sa se abata ieri de la traseul caravanei sale electorale pentru a sta circa o ora printre doctorii si pacientii Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Partidul lui Traian Basescu a obtinut, la alegerile europarlamentare de duminica, 41,5% din voturile locuitorilor Mangaliei, urmat, la mare distanta, de PSD - 16,2%, PLD - 9,8%, PNL - 7,6%, PC - 7,4%, PNG - 5%, PRM - 4,4%, PIN - 4,3%.
Mangaliotii au, incepand de ieri, un "Club al Pensionarilor" dupa modelul Constantei. Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
Mutare surprinzatoare la Mangalia, acolo unde ex- conservatorul, ex-liberalul Eugen Pricopie, fost, printre altele, si vicepresedinte al DMHI Mangalia, s-a inscris in Partidul Romania Mare si va candida la Primarie.
Consilieri exclusi din PSD, PNL, PC, sub acuzatii de coalizare cu actuala conducere a administratiei publice locale. In timp ce alte partide se agita sa-si faca ordine in curtile proprii, PDL Mangalia, o organizatie acum cativa ani extrem de tensionata, pare sa-si fi gasit linistea.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, considera ca ultima iesire in presa a actualei administratii locale, referitoare la "Proiectul pentru tinerii din Mangalia", este scandaloasa.
google-analytics.com