Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (3.22 secunde)
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului:
Politistii din Mangalia sunt ingrijorati ca lucrurile ar putea degenera in municipiul la care facem referire, in conditiile in care chiar astazi are loc o noua tentativa a consilierilor locali de a tine o sedinta extraordinara.
Chiar daca nu mai este primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus (foto) nu are de ce se plange.
In urma cu o saptamana, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca Gheorghe Moldoveanu, poreclit "Fiola", urmeaza sa fie schimbat de la sefia Politiei Comunitare din Mangalia. Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, a cautat si.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
Primaria Municipiului Mangalia va organiza, in cursul lunii septembrie, dezbaterea publica pe marginea unui proiect de hotarare ce urmeaza sa fie adoptat de catre consilierii din localitate, referitor la stabilirea pretului local al energiei termice facturate populatiei.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana se va face resimtita si in privinta pretului la imobiliare.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia va gazdui astazi, de la orele 12.00, cea de a XII-a editie "Topului Societatilor Comerciale", manifestare organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
La finele anului 2006, cei trei presedinti ai comisiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Mangalia, Urbanism - Juridic, Comert si Turism, Sociala si Economica, Invatamant si Sanatate si-au prezentat rapoartele de activitate colegilor din Consiliul Local.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. La dezbateri au participat Stefan D.
Datorita conditiilor meteoreologice nefavorabile, Regionala de Transport Feroviar Constanta anunta ca anuleaza, pana la noi dispozitii, trenurile de persoane tr.
Garda de Mediu Constanta a formulat un punct de vedere referitor la situatia societatii care se ocupa de salubrizarea orasului Mangalia. La sfarsitul anului trecut firma Ecogold Mangalia era in pericol de a-si pierde autorizatia de functionare, deoarece nu respectase conditiile impuse la eliberarea acesteia.
Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) cunoaste in 2008 o revigorare spectaculoasa, dupa ce timp de 3 ani a mers in pierdere.
Rominservices Therm intentioneaza sa monteze in municipiul Mangalia pana in 2009-2010 un numar de 600 de panouri solare (aproximativ 720 metri patrati) pentru sustinerea/completarea furnizarii de apa calda menajera si agent termic.
La 20 de metri de intrarea in satul Arsa, comuna Albesti, cateva zeci de tone de excremente de pasari au fost aduse pe un teren extravilan, al carui proprietar este Marian Vatafu.
In circulatia trenurilor de calatori vor interveni modificari, incepand cu data de 10 august, pentru adaptarea ofertei de transport la necesitatile publicului calator. Potrivit Ministerului Transporturilor, incepand cu data de 10 august, vor fi anulate:
Consiliul Local Mangalia are, incepand cu aceasta luna, un nou membru.
Filiala Mangalia a Partidului Social Democrat continua si in aceasta luna concursul cu premii dedicat locuitorilor orasului. Mangaliotii care vor sa castige un televizor color, se pot inscrie la concursul lansat de social-democratii condusi de Claudiu Tusac, la adresa de internet www.psd-mangalia.ro.
google-analytics.com