Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (3.08 secunde)
Sedinta anuntata de consilierii de la PD-L, PNL, PC si PRM din Mangalia pentru marti, 24 martie a. ... Asta cu toate ca cei care o convoaca nu au reusit sa ii convinga si pe social-democrati, respectiv pe reprezentantii Fortei Democrate din Consiliul Local Mangalia.
Liberalii din Mangalia ii cer primarului Mihai Claudiu Tusac sa renunte la orgolii si isi arata disponibilitatea de a colabora cu edilul pentru deblocarea situatiei din Consiliul Local.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
Anuntul facut cu jumatate de gura de catre Guvern, pe 1 iulie a. ... , potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Ideea de turism este de cele mai multe ori asociata celei de divertisment, cu posibilitati inepuizabile de agrement si recreere. Turismul insa nu inseamna doar atat, specialistii conferindu-i noi calitati printre care si acelea de a spori numarul locurilor de munca.
Sezonul rece viitor va aduce la Mangalia facturi la agentul termic cu 100% mai mari, cel putin acesta este semnalul de alarma tras de Federatia Asociatiilor de Proprietari din localitate, dar si de catre autoritatile publice locale.
In plin sezon estival, preturile la imobiliare, atat la Constanta, cat si in sudul litoralului, au explodat pur si simplu, atingand cel mai mare nivel inregistrat vreodata in zona.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" Mangalia are loc, in perioada 21-22 martie, intalnirea de lucru a delegatiei olandeze din localitatea Zandvoort, ai caror reprezentanti au semnat, in urma cu cateva saptamani, un parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
Doua companii foarte cunoscute in mediul de afaceri constantean au parafat saptamana trecuta una din cele mai importante tranzactii ale verii in sudul litoralului. Este vorba despre SC Mangalia S.
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
"Miscarile" interne ale PD Constanta sunt, in cea mai mare masura, identice si in filiala din Mangalia a partidului.
Filiala Mangalia a Partidului Democat va oferi duminica, cu ocazia Sarbatorii Floriilor, o masa calda penstru circa 100 de persoane nevoiase si pensionari din localitate. "Din anul 2000 si pana in prezent, PD Mangalia a perpetuat aceasta traditie, iar anul acesta nu puteam face exceptie.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Organizatia locala a Partidului National Taranist Crestin Democrat a oferit pensionarilor cu venituri foarte mici din Mangalia un bal special pentru sarbatorile de iarna.
Edilii locali din Mangalia au, pentru anul care tocmai a inceput, o serie de proiecte menite pe de o parte sa imbunatateasca viata locuitorilor orasului, dar, totodata, sa sporeasca si calitatea serviciilor oferite celor cateva sute de mii de turisti care poposesc in zona in timpul verii.
google-analytics.com