Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (2.62 secunde)
Parcul Industrial Mangalia a inceput incet, dar sigur, sa isi primeasca primii investitori.
In urma numarului foarte mare de solicitari venite din partea asociatiilor de locatari si proprietari, dar si a persoanelor obisnuite din municipiul Mangalia, referitoare la necesitatea unor intalniri regulate intre administratia locala si cetatenii orasului, edilii orasului au decis organizarea unei astfel de reuniuni la finele saptamanii trecute.
La Primaria Mangalia a avut loc vizita celor trei reprezentanti ai autoritatilor olandeze din localitatea Zandvoort, cei care, in urma cu cateva zile, au semnat, in parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Din moment ce au primit de la Consiliul Local sediu nou si confortabil, membrii PD Mangalia au decis sa utilizeze imobilul si pentru locuitorii orasului.
Biroul Permanent Local al Partidului Democrat Mangalia, avand in vedere discutiile din sedintele locale ale Consiliului Mangalia, care au aparut in urma proiectelor de hotarare privind contractarea unui credit de 150 de miliarde de lei vechi, a decis intrunirea intr-o sedinta extraordinara, in cursul dupa amiezii de luni, 22 mai.
Ultima sedinta de Consiliu Local Municipal Mangalia a demonstrat ca neintelegerile dintre democrati sunt departe de a se fi stins. Problemele din interiorul PD Mangalia, rezolvate dupa cum se vede doar temporar, cu interventie de la centru, s-au concretizat marti, 23 mai a.c., printr-un nou episod de insubordonare.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Consilierii locali din Mangalia s-au vazut, pentru a doua oara in mai putin de jumatate de an, divizati in doua tabere, in cursul sedintei Consiliului Local Mangalia. Motivul - castigarea procesului intentat administratiei locale de catre cei patru consilieri exclusi, prin votul fostilor colegi de partid, din randurile CLM.
Partidele politice din Municipiul Mangalia, care au primit sedii pentru a-si desfasura activitatea, dar si cele vaduvite pana la ora aceasta de un adapost "oficial", ar trebui, firesc, ca, pe langa intalnirile periodice ale membrilor, sa organizeze si audiente pentru cei care le-au propulsat: cetatenii de rand.
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia. Cotat in prezent cu circa 15 % din intentiile de vot ale mangaliotilor, Oleniuc pare a fi solutia perfecta pentru liberali.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia.
Mangalia s-a dezvoltat frumos in ultimii ani, dar loc de mai bine se gaseste intotdeauna. Democratii din Mangalia sunt hotarati sa gaseasca persoana potrivita pentru functia de primar al municipiului, drept urmare, nici cei care si-au exprimat intentia de a candida nu vin doar cu vorbe goale.
Filialele locale ale PD-ului si PLD-ului s-au reunit, oficial, si la Mangalia, in "marea familie" a PD-L-ului.
Suspendarea procesului privind solicitarea de dizovare a Consiliului Local Mangalia a prilejuit o noua "runda" de replici intre primarul Claudiu Tusac (foto) si alesii locali. "Batalia" acestora a continuat ieri prin intermediul comunicatelor de presa.
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto), a cerut ieri demisia primarului Mihai Claudiu Tusac in eventualitatea in care se ajunge la concluzia ca un angajat de-al sau a batut un cetatean care a vrut sa intre in sediul primariei.
Nici nu ne asteptam ca sedinta convocata, ieri, de consilierii de la Mangalia sa fie una linistita.
Filialele liberale de la malul marii strang randurile; este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
google-analytics.com