Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (4.43 secunde)
In momentul de fata nimeni nu mai poate pescui in scop comercial pe riul Prut. Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit.
Primaria din Radauti Prut intentiona sa vinda la fier vechi suprastructura metalica a podului de peste Prut aruncat in aer in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
SC Apa Canal si SC Termsal SA Tecuci conduc detasat in topul debitorilor la Directia Apelor Prut, institutia avind de incasat de la cele doua societati peste 680.000 lei, reprezentind contravaloarea serviciilor pentru alimentari cu apa, evacuari de ape uzate in cursurile de apa, dar si alte prestatii.
In acelasi timp, PIB-ul per/capita al "noii" Romanii ar scadea la 5.700 de euro, avand in vedere ca PIB-ul per capita in Romania a fost in 2012 de aproximativ 6.700 de euro, in vreme ce al Republicii Moldova de doar 1.500 de euro.
Grupul de producatori "Lotca" a semnat, impreuna cu reprezentantii regionali ai Companiei Nationale pentru Administrarea Fondului Piscicol, contractul care le va permite sa pescuiasca pe riul Prut. ... "Dupa ce se va intimpla asta va trebui sa mai asteptam autorizatia de pescuit pe Prut pentru anul 2007.
Schimbare de situatie in cazul directorului de la Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati, Nelu Caraghiulea, care in aproximativ doua luni de la concedierea sa de catre Directia Apelor Prut Iasi a fost reinstalat pe post.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Despre constiinta identitatii de neam", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Prietenul la nevoie se cunoaste’’, pe care o puteti citi in continuare. ... Iar acesta este Victor Ponta, un partener politic de incredere, care si-a respectat toate angajamentele asumate fata de romanii de peste Prut.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti!
Informatia, "munitia" de baza a secolului nostru, se dovedeste in mod real a fi cea mai buna moneda de schimb, lipsa acesteia provocind tragedii greu de inteles.
Sportivul Vasile Roatis, cel mai cunoscut tritalonist roman, decedat luni seara, in Bucuresi, la doar 46 de ani, a fost inmormantat vineri, in orasul sau natal, Satu Mare.
O personalitate din lumea literara, scriitorul Mircea Tuglea, redactorul-sef al revistei Tomis, s-a inecat in apele Marii Negre. ... Martorii spun ca scriitorul se aventurase in larg, trecuse dincolo de geamandura, cand a inceput sa dea din maini si sa ceara ajutor, deoarece nu mai putea ajunge la mal.
Inca un om a murit inecat pe litoral. Totul s-a intamplat in statiunea Costinesti. Tanarul din Suceava avea doar 25 de ani.
Rasturnare de situatie in cazul crimelor de la Cernavoda. Politistii au indicat, miercuri seara, un alt suspect pentru omoruri, in persoana celui mai bun prieten al sotului femeii inecate in Dunare.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
• Romania a facut progrese semnificative in ultimii ani:
google-analytics.com