Cautare

241 de rezultate pentru "incendiu" (4.61 secunde)
Avizul de securitate la incendiu este actul emis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean, dupa verificarea de conformitate cu prevederile reglementarilor tehnice in vigoare a masurilor de aparare impotriva incendiilor, adoptate in documentatiile tehnice de proiectare, pentru indeplinirea cerintei esentiale - securitate la incendiu - a constructiilor, instalatiilor si altor amenajari.
Monumentele istorice, hotelurile, fermele cu o suprafata de peste 600 de metri patrati, amenajarile sportive cu peste 200 de locuri pe scaune sau 2.500 de locuri in picioare, precum si unele cladiri utilizate in scop comercial vor trebui autorizate din punct de vedere al securitatii in caz de incendiu.
Minciuna poate fi demontata usor cu o stire din 28 noiembrie 2014, cand, in aceeasi cladire, a avut loc un alt incendiu. ... Inurma cu aproape un an, in exact acelasi loc, ISU si SMURD interveneau la un incendiu.
In acest fel, admiterea la liceu se va finaliza mai repede, in 21 iulie.Potrivit Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, din totalul unitatilor de invatamant preuniversitar la nivel national, peste 22.000 de cladiri ale acestora nu necesita obtinerea autorizatiei privind securitatea la incendiu, iar peste 4.000 trebuie sa obtina acest aviz.Reprezentantii ISU precizeaza ca, in urma datelor din teren, cladirile care nu necesita obtinerea autorizatiei sunt acelea care nu au efectuat modificari constructive sau au fost puse in functie anterior introducerii obligatiei legale de obtinere a avizului.
La data de 22 decembrie 2010, ora 07.45, Sectia 6 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in strada Fabrica de Glucoza, sectorul 2, a izbucnit un incendiu.
Basarabia, sector 2, cu privire la faptul ca doi indivizi, sub pretextul ca sunt angajati ai unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea si service-ul produselor pentru stingerea incendiilor, s-au prezentat la sediul societatii pentru a efectua o verificare a stingatoarelor de incendiu, serviciu pentru care au pretins si incasat suma de 180 de lei.
Orgu Tănase, sectorul 4, a izbucnit un incendiu. ... In incaperea afectata de incendiu a fost gasit cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani. In incendiu a fost deteriorata o dependinta cu suprafata de aproximativ 15 mp, in care locuia fara forme legale persoana decedata.
Incendiu intr-un bloc din Piata Romana din Capitala. O persoana a fost ranita Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 15.30 intr-un apartament aflat la primul etaj al unui bloc cu 5 nivele din Piata Romana.
Pe 30 octombrie, din cele ce stim a avut loc un incendiu groaznic, eveniment pe care il putem plasa in timpul catastrofelor, in zona aceasta a catastrofelor atat prin dimensiunile sale, ca si incendiu, cat si prin daunele morale, daunele materiale.
ISU a AMENDAT constructorul Catedralei Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit, vineri, o amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de santier.
Constantin Badea, director general al CCI Bihor, informeaza ca, odata cu intrarea Romaniei in UE, a fost necesara alinierea vechilor norme legislative privind securitatea in munca si a mediilor cu risc potential de incendiu sau explozie.
Odata cu intrarea Romaniei in UE, a fost necesara alinierea vechilor norme legislative privind securitatea in munca si a mediilor cu risc potential de incendiu sau explozie.
Un incendiu violent a izbucnit, luni dumineata, la doua hale care apartin fabricii de ulei "RBD Sigma" SRL din Sacele. ... Reprezentantii fabricii nu au vrut sa precizeze la ce suma se ridica prejudiciul provocat de incendiu, precizand doar ca nu a fost facuta evaluarea pagubelor.
Restul de mozaicuri ce impodobeau interiorul bisericii au disparut, fie in vremea celor patru secole in care cladirea a functionat ca moschee (1493-1912), fie in urma marelui incendiu din anul 1917, care, alaturi de acoperisul si partea superioara a peretilor, a distrus si o mare parte din oras.
Pompierii din cadrul ISU Bucuresti - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala in care se afla materiale din lemn si utilaje, in localitatea Pantelimon.
Barbu Vacarescu, la un hotel, a izbucnit un incendiu. ... In incendiu a ars acoperisul cladirii pe o suprafata de circa 25 m.p.
Primul incendiu a fost anuntat la 112 in jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacara, iar cel de-al patrulea era doar afectat de caldura degajata.
Aici exista un risc mai mare decat in alte locuri sa se declanseze un incendiu. ... Numarul 3 fiind guvernat de Aer, exista oricand pericolul declansarii unui incendiu, insa cele mai mari daune vor fi provocate de fum.
Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la etajul 4 al magazinului Unirea din centrul Capitalei, in zona de fast-food, informeaza B1 TV.
Un incendiu violent a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de boli nervoase Gataia, judetul Timis. Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili.
google-analytics.com