Cautare

952 de rezultate pentru "incendiu botosani" (2.77 secunde)
Avizul de securitate la incendiu este actul emis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean, dupa verificarea de conformitate cu prevederile reglementarilor tehnice in vigoare a masurilor de aparare impotriva incendiilor, adoptate in documentatiile tehnice de proiectare, pentru indeplinirea cerintei esentiale - securitate la incendiu - a constructiilor, instalatiilor si altor amenajari.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Monumentele istorice, hotelurile, fermele cu o suprafata de peste 600 de metri patrati, amenajarile sportive cu peste 200 de locuri pe scaune sau 2.500 de locuri in picioare, precum si unele cladiri utilizate in scop comercial vor trebui autorizate din punct de vedere al securitatii in caz de incendiu.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
BOTOSANI: Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri. Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Deputatul liberal de Botosani Liviu Campanu a declarat ca va trimite o adresa catre BPC al formatiunii, in care va instiinta conducerea partidului despre instituirea unui "embargo relational".
Sint chestiuni care aproape ca nici nu mai pot fi comentate si care te fac sa crezi ca oamenii astia, care dupa patru ani si-au adus brusc aminte ca locatarii nu au bani sa plateasca intretinerea, ca la o multime de tarani pensia le ajunge pentru vreo doua-trei drumuri dus-intors la Botosani, ca tinerii nu au bani sa-si cumpere o casa, chiar ne cred prostii pamintului.
Fara discutie ca, la Botosani nici Elisabeta Lipa, nici Georgeta Damian, nici Floarea Ignat - multiplele noastre campioane olimpice si mondiale - n-ar fi putut declasa un Gherine, Colban sau Ivasca de la FC Botosani. ... Ca la Botosani a cistigat totusi PSD?
Minciuna poate fi demontata usor cu o stire din 28 noiembrie 2014, cand, in aceeasi cladire, a avut loc un alt incendiu. ... Inurma cu aproape un an, in exact acelasi loc, ISU si SMURD interveneau la un incendiu.
In acest fel, admiterea la liceu se va finaliza mai repede, in 21 iulie.Potrivit Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, din totalul unitatilor de invatamant preuniversitar la nivel national, peste 22.000 de cladiri ale acestora nu necesita obtinerea autorizatiei privind securitatea la incendiu, iar peste 4.000 trebuie sa obtina acest aviz.Reprezentantii ISU precizeaza ca, in urma datelor din teren, cladirile care nu necesita obtinerea autorizatiei sunt acelea care nu au efectuat modificari constructive sau au fost puse in functie anterior introducerii obligatiei legale de obtinere a avizului.
La data de 22 decembrie 2010, ora 07.45, Sectia 6 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in strada Fabrica de Glucoza, sectorul 2, a izbucnit un incendiu.
Basarabia, sector 2, cu privire la faptul ca doi indivizi, sub pretextul ca sunt angajati ai unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea si service-ul produselor pentru stingerea incendiilor, s-au prezentat la sediul societatii pentru a efectua o verificare a stingatoarelor de incendiu, serviciu pentru care au pretins si incasat suma de 180 de lei.
Orgu Tănase, sectorul 4, a izbucnit un incendiu. ... In incaperea afectata de incendiu a fost gasit cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani. In incendiu a fost deteriorata o dependinta cu suprafata de aproximativ 15 mp, in care locuia fara forme legale persoana decedata.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
google-analytics.com