Cautare

96 de rezultate pentru "inaugurare hypobet" (2.98 secunde)
A durat foarte mult, sunt al saselea prim-ministru pana la inaugurare. Evenimentul de inaugurare a podului Calafat-Vidin a inceput vineri, la ora 16:00. ... Evenimentul de inaugurare a podului Calafat-Vidin a inceput vineri, la ora 16:00.
GandulNews informeaza cum arata noua Piata Obor, de 117 milioane euro, cu o saptamana inainte de inaugurare. ... Asta promite primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, cu aproximativ o saptamana inainte de inaugurare. ... Pentru inaugurare, se fac ultimele pregatiri.
Florin Puscas ) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de presedinte a lui Donald Trump, al 45-lea presedinte american. ... Invitatia a fost trimisa de Elliott Broidy, vicepresedintele comisiei prezidentiale de inaugurare, si vizeaza perioada 17-21 ianuarie.
Mesajul era adresat reprezentantilor PNL Constanta aflati la inaugurare, senatorul Puiu Hasotti si deputatul George Dragomir. ... Liderul democrat s-a aratat incantat de noul sediu, care se prezinta intr-adevar in conditii deosebite, acesta fiind de fapt inceputul unei serii de ceremonii de inaugurare.
Pana la inaugurare, unii dintre consilieri locali sau sefii structurilor din subordinea Primariei vin in institutie curiosi sa vada modernizarile.
Dragnea si Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Trump Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.
Prezent la ceremonia de inaugurare, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a declarat: ... (...) Am incredere ca aceasta inaugurare va fi in curand urmata de alte succese pe intreg teritoriul Romaniei, dand astfel semnale pozitive cu privire la capacitatea de absorbtie a fondurilor de la Uniunea Europeana".
Ceremonia de inaugurare a garii a fost urmata de un (prea) scurt periplu la hotelul Mila 35, unul dintre cele mai spectaculoase locatii turistice ale Tulcei.
La inaugurare este asteptat si directorul Transgaz, beneficiarul investitiei de 45 milioane de lei. Odata cu inaugurarea noii conducte, se estimeaza ca botosanenii nu vor mai avea probleme in sezonul rece din cauza presiunii scazute a gazelor naturale.
Magheru, nr.32/34 si si-a deschis portile printr-un eveniment oficial de inaugurare. ... La evenimentul de inaugurare a fost prezent Matteo Muraro, Responsabil Comercial Calzedonia Spa.
Insa impactul pe care l-a avut si il va avea aceasta constructie asupra psihicului tuturor romanilor, nu doar asupra bucurestenilor, depaseste simpla inaugurare a unui bucati ciuntite de autostrada sau a unei centuri ocolitoare.
Este prima astfel de inaugurare care a avut loc in ultimii trei ani in Bucuresti. Chiar inainte de inaugurare, complexul mai este cunoscut si dupa denumirea de "mall-ul corporatistilor", deoarece este situat intr-o zona cu multe cladiri de birouri.
de la proiect la inaugurare". Evenimentul, organizat in colaborare cu Moving Sounds Events si "Fundatia Arta in cetate", va avea loc luni, 18 februarie 2013, ora 13:00, la la Sala de expozitii Constantin Brancusi a Palatului parlamentui, intrarea din strada Izvor.
Doar cateva zeci de masini au trecut prin pasaj la scurt timp de la inaugurare.
Podul provizoriu peste Somes, de la Bontida, s-a fisurat si a fost inchis, la numai trei zile de la "inaugurare".
Discursurile de inaugurare au fost urmate de un fastuos foc de artificii, care s-a pornit la o simpla apasare de buton din partea presedintelui Iliescu.
Edilul-sef Antonie Solomon a inceput deja sa stranga banii necesari festivitatii de inaugurare a centrului Baniei de anul viitor. Solomon a declarat miercuri ca a invitat mai multe firme care au contracte cu municipalitatea craioveana sa contribuie cu bani pentru evenimentul programat pe 19 mai 2007.
In cadrul evenimentului de inaugurare a centrului va fi organizata o conferinta de presa pentru lansarea proiectului "Centru de Terapie Ocupationala Draganesti".
Fie ca este vorba de o inaugurare (cea a monumentului Revolutiei Romane de luni, n.r.) sau pur si simplu o declaratie de presa, Iliescu face tot posibilul sa atraga atentia mass-media.
Prima oprire a sefului diplomatiei romane a fost la Rostov, pe Don, unde a participat la ceremonia de inaugurare a Consulatului General al Romaniei.
google-analytics.com