Cautare

72481 de rezultate pentru "in" (1.14 secunde)
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
Dupa 48 de ore de la publicarea lor in presa, Octav Cozmanca sustine ca stenogramele sedintelor conducerii PSD sunt simple "facaturi”.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
Actualele partide parlamentare par sa fie singurele formatiuni care vor accede din nou in Parlament, insa, comparativ cu forul legislativ care se pregateste sa predea stafeta, raportul de forte va fi mult echilibrat.
Monica Macovei, presedintele APADOR-CH, a facut ieri o sesizare, in numele sau si al organizatiei, adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la falsificarea unor fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care candidatii la Parlament considerati incompatibili au fost inlocuiti.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
Sfarsitul campaniei, desfasurata sub sloganul “Impreuna pentru autonomie“, a strans in Sala Polivalenta din oras peste 5.000 de persoane.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A. PNL-PD si-a schimbat de doua ori strategia in timpul acestei campanii electorale, acest lucru avantajand partidul de guvernamant, care a reusit sa-si mentina o parte din capitalul electoral.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Contrar asteptarilor, frumoasa opozitie adormita nu s-a trezit pe deplin, dar amici necunoscuti au intervenit in ecuatia electorala, lansand o nimicitoare lovitura contra PSD si candidatului sau prezidential Adrian Nastase: publicarea stenogramelor unor discutii purtate de liderii PSD in intimitatea partidului lor.
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Suspiciunile la adresa corectitudinii PSD nu se limiteaza insa numai la arealul democrato-liberal ci domina si PRM, a treia forta politica in conformitate cu sondajele de opinie.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba. ... Lupta se da atit la nivelul solului, cit si in aer.
Intrebat cum apreciaza acest gest, avind in vedere ca legea electorala interzice acest lucru, Ion Iliescu a spus: ... e un gest in sprijinul oamenilor mai necajiti, ca, ati vazut, erau printre ei pensionarii cu cele mai slabe venituri.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
google-analytics.com