Cautare

72547 de rezultate pentru "in" (2.51 secunde)
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
Ei si-au facut publice odata cu candidaturile bunurile pe care le detin, insa in ciuda acestui fapt era necesar sa dea o noua declaratie dupa ce au dobindit mandatul. In afara presedintelui Consiliului Judetean (CJ), a vicepresedintilor si a altor citiva consilieri, ceilalti nu s-au conformat prevederilor legale.
Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Potrivit initiatorului, Comisia speciala a Parlamentului care controleaza activitatea Serviciului de Informatii Externe va avea in custodie tot serviciul secret condus de Gheorghe Fulga, in timp ce Comisiile pentru aparare, siguranta nationala si ordine publica ale Senatului si Camerei Deputatilor vor controla, prin comitete de supraveghere - un fel de subcomisii -, serviciile de informatii departamentale din cadrul MApN, Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Justitiei.
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna. Urmatoarea intalnire in Parlament va avea loc la 29 noiembrie, prima zi dupa alegeri.
Pentru a drege totusi busuiocul, adica situatia penibila in care si ei si-au dat seama ca se afla, taranistii constanteni de exemplu au inceput sa mearga cu asa-zise caravane in judet.
Ogranismul, format din mai multe organizatii neguvernamentale si institutii media, a monitorizat timp de mai multe luni activitatea prezumtivilor candidati, insistind asupra unor criterii precum traseismul politic, colaborarea cu fosta securitate si regimul comunist, utilizarea pozitiei publice in interes personal, discrepanta intre venituri si avere.
Potrivit reprezentantilor UDMR, ca prim pas in lupta pentru autonomie a fost lipit afisul cu pricina.
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca se va stabili impreuna cu liderii grupurilor parlamentare o zi din cadrul saptamanii viitoare, in care sa se desfasoare sedinta pentru rezolvarea acestei chestiuni.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
El a exclus categoric orice colaborare post-electorala cu PRM, chiar cu riscul ramanerii in opozitie. ... este exclusa orice alianta cu PRM, chiar daca asta ne-ar costa ramanerea in continuare in opozitie", a raspuns Basescu unei intrebari pe aceasta tema.
Iliescu le-a vorbit apoi celor catorva zeci de elevi, scosi de la cursuri si adunati in holul scolii, despre istoria informaticii si a tehnologiei. ... Presedintele Ion Iliescu a vizitat, tot ieri, Palatul Brancovenesc din comuna damboviteana Potlogi, in curtea caruia s-au adunat aproape toti locuitorii.
la Presedintia Romaniei a facut, in turneele sale electorale, afirmatii potrivit carora actualii parlamentari pot fi impartiti in puturosi si hoti.
google-analytics.com