Cautare

72547 de rezultate pentru "in" (1.22 secunde)
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului. Biroul Permanent era ingrijorat ca viitorii deputati nu vor avea unde trage in Capitala, in primele zile de mandat.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece. Prefectul a dispus ca telefoanele membrilor comandamentului sa fie puse la dispozitia localnicilor judetului in orice moment.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Urmeaza ca in sedinta de vineri BEC sa aprobe ordinea inscrierii candidaturilor in buletinele de vot si sa comunice acest lucru birourilor electorale de circumscriptie, pentru a putea fi tiparite", a spus purtatorul de cuvant al BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Din acest motiv, organizatia din zona Gheorghieni a Uniunii Civice Maghiare a facut un apel catre locuitorii din localitatile din Ungaria infratite cu cele din zona Gheorghieni sa participe in numar mare la referendumul privind acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara granitelor si sa voteze pentru acordare.
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp. ... aceea de a te afla exclusiv in slujba cetateanului”.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala. ... Purtatorului de cuvant al Aliatei lideral-democratilor, Mikolaj Dowgielewicz, a anuntat ca la inceputul saptamanii a trimis o scrisoare Comisiei Europene in care cerea ca Romano Prodi si Günter Verheugen sa dea explicatii in fata Parlamentului.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. "Nu inteleg aceasta nervozitate a unora in legatura cu participarea mea la campanii electorale. Nu sunt in campanii electorale.
La scurt timp de la semnarea intelegerii dintre pesedisti si umanisti, presedintele democrat vorbea in batjocura de adversarii sai politici, traducand denumirea Uniunii Nationale PSD+PUR prin UN PSD "cruce" PUR.
Acestea au fost dispuse pe masa ovala si chiar pe primele scaune din sala inainte de inceperea sedintei, in ciuda faptului ca inrunirea era una a Guvernului cu reprezentantii sai din teritoriu si nici intr-un caz o intilnire de partid.
la Presedintia Romaniei, a efectuat sambata un turneu electoral in Craiova si Slatina. ... Basescu si echipa sa le-au vorbit oamenilor despre coruptia actualei Puteri, dar si despre combaterea saraciei la sate si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta. In drum spre Focsani, Nastase le-a marturisit ziaristilor ca a slabit cateva kilograme pe perioada actualei campanii electorale, ajungand in prezent la o greutate de 96 kg.
google-analytics.com