Cautare

72481 de rezultate pentru "in" (3.31 secunde)
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. ... Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Candidatul Uniunii la Presedintie, Markó Béla, a recunoscut, intr-o emisiune televizata, ca exista unele ingrijorari legate de depasirea pragului electoral pentru intrarea in Parlament a UDMR, cu atat mai mult cu cat aceste alegeri sunt deosebit de importante, deoarece viitorul mandat va consfinti integrarea Romaniei in UE.
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
Bush a promis ca de-a lungul celui de-al doilea mandat ca va continua lupta impotriva terorismului si va incerca sa transforme America in cel mai sigur stat de pe planeta. ... In ceea ce priveste economia, George W.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Atunci cum va explicati scopul acestor afirmatii, a acestor atacuri venite tocmai in aceasta perioada? ... La alegerile generale din acest an, cele trei formatiuni isi doresc sa acceada in Parlament, iar ceilalti candidati se vad pusi in fata pericolului de a nu mai obtine suficiente voturi.
zeci de politicieni neagreati de organizatia "Coalitia pentru un Parlament curat” au ramas oplositi pe la mai toate partidele, lider absolut in materie fiind in continuare Alianta PSD+PUR.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
"Desi in programul initial Actiunea Populara nu a introdus autonomia Tinutului Secuiesc si dubla cetatenie, nu avem obiectiuni de principiu impotriva acestor obiective", a spus Smaranda Enache.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
In cursul zilei de vineri, 5 noiembrie a.c., liberalii constanteni s-au intrunit intr-o sedinta extraordinara a Biroului Permanent Teritorial Constanta. In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
Traian Basescu a declarat ieri la Arad ca pana acum negociatorii romani au inchis foarte multe capitole de negociere a integrarii in UE vanzand interesele poporului roman. Basescu s-a referit la necesitatea impusa de Günter Verheugen, de finalizare a ultimelor capitole de negociere in noiembrie.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
Liderii a zece partide social-democrate si socialiste din Europa de Sud-Est s-au intalnit sambata la Bucuresti, la summitul regional al Internationalei Socialiste, in prezenta presedintelui IS, Antonio Gutteres (foto), si a secretarului general al organizatiei, Luis Ayala, reuniunea fiind coprezidata de presedintele PSD, Adrian Nastase, si co-presedintele Comitetului IS pentru Europa de Sud-Est, George Papandreou, fost ministru de Externe al Greciei.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
google-analytics.com