Cautare

72547 de rezultate pentru "in" (2.37 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Ei reclama faptul ca fostul primar a oferit ilegal contracte fara licitatie l Constitutia comuna a cetatenilor UE a fost o tema abordata de presedintele Markó Béla in deschiderea campaniei electorale a UDMR din judetul Bihor.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
"Am multumit colegilor pentru faptul ca Ministerul Justitiei, initiator al actelor normative in ceea ce priveste reforma sistemului judiciar, s-a bucurat de sprijinul nu numai legat de votarea cu celeritate a acestor texte de lege, dar si in sensul unor contributii de fond, cred eu extrem de interesante si de substanta", a declarat Diaconescu.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
Astfel, dupa ce recent a decis retiparirea sub forma unor brosuri a Regulamentului de organizare si functionare a Camerei Deputatilor, Biroul Permanent a adoptat ieri si Normele metodologice privind modul de utilizare si justificare a sumei forfetare aferente cheltuielilor efectuate de deputati in circumscriptiile electorale.
in domeniul mediului de afaceri. ... Reprezentantii CIS au ridicat probleme legate de birocratia excesiva, coruptie si modalitatile de implicare a presedintelui tarii in mediul de afaceri.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. ... In rest, pe liste se gasesc in proportie de 50% actualii parlamentarii PRM, multi dintre ei controversati.
Proiectul referitor la aparitia respectivei institutii a fost dezbatut, ieri, in Camera Deputatilor - camera decizionala in acest caz - dar nu a putut fi votat decat pe articole deoarece a lipsit cvorumul necesar adoptarii sale.
Victor Bostinaru, secretar executiv al PSD responsabil cu relatiile internationale, a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe.
Dintre cele 1.300 de semnaturi verificate ieri, in prezenta membrilor BEJ, s-a constatat ca aproximativ 800 de semnaturi apartin celor 31 de persoane care s-au ocupat de strangerea de semnaturi.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri. Pentru ziua de joi, senatorii au decis sa deconteze cheltuielile de transport, cazare si diurna implicate de deplasarea in teritoriu, pentru diferite activitati legate de exercitarea mandatului actual.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
google-analytics.com